Raluka, operată în secret! A tremurat de frică!

18 ianuarie 2017 8:11   Vedete românești
Ultima actualizare:

O altă artistă a ajuns zilele acestea la bisturiu şi nu dintr-un moft! Raluka s-a operat în mare secret pe corzile vocale, iar acum nu are voie să vorbească şi implicit nici să cânte. Solista a fost îngrijorată, dar totul a decurs foarte bine şi acum se recuperează după intervenţia chirurgicală.

Raluka a intrat forţat în pauză vocală! Artista s-a operat în mare secret la o clinică. Nu a vrut să facă o ştire din probelma ei de sănătate, dar tot ea le-a dezvăluit prietenilor pe contul ei de Instagram că se află pe patul de spital. 

"Operaţia a fost ok, totul a fost bine... În afară de faptul că sunt puţin ameţită nu am nici o problemă. Băi, dar când mă gândesc la astea doua săptămâni care urmează...Mor! Iar tac doua săptămâni...Fără nici un cuvânt”, a fost mesajul artistei după operaţie.Raluka a devenit cunoscută în urma colaborării ei cu DJ Sava, piesele „September” și „I Like (The Trumpet)” devenind repede hit-uri. Solista a participat la emisiunile "Dansează prinzre stele" şi "Splash! vedete la apă".  

Mai multe