Ramona Bădescu îşi închide cârciuma de Revelion
Vin vremuri grele pentru vedetele care s-au lansat în afaceri. Cei care au resimţit deja efectele crizei economice sunt patronii de restaurante, lăsaţi baltă de clienţi, chiar în prag de Sărbători.
A început numărătoarea inversă pentru Revelion, însă dacă doriţi să ciocniţi un pahar de şampanie într-un restaurant VIP, gândiţi-vă de două ori înainte.
Din lipsă de clienţi, cele mai multe localuri sunt închise, iar acelea care funcţionează nu organizează mese festive. Cine e de vină? Criza, strigă, într-un cor, patronii.
Ramona Bădescu se numără şi ea printre cei năpăstuiţi în această perioadă, selectul restaurant "Isoletta", deschis acum doi ani pe malul lacului Herăstrău, fiind închis de Revelion.
Am sunat, ne-am recomandat şi am încercat să facem o rezervare de două persoane pentru noaptea dintre ani, însă, o voce suavă ne-a tăiat elanul. "Din păcate, noi închidem restaurantul în luna decembrie".
Mai citeşte:Ramona Bădescu, aniversare cu căţelul în geantăRamona Bădescu: «Am iubit un singur român»Ramona Bădescu, conflict cu Zăvoranca?
Într-o situaţie similară se află şi Romică Ţociu, care, din lipsă de clienţi interesaţi, nu va face tămbălău în restaurant de Revelion. În schimb, Alexandru Papadopol a fixat meniul şi tariful, însă caută muşterii.
Cel care aruncă însă cu banii, să moară duşmanii, este Adrian Minune, care pregăteşte un chef de pomină la restaurantul său din comuna Ştefăneşti.
«La Papi», 290 de lei tacâmul, dar nici un client
Alexandru Papadopol are noroc în dragoste, dar ghinion în afaceri. Dacă anul trecut, abia mai găseai locuri de Revelion, la restaurantul “La Papi”, anul acesta bate vântul. “Localul şi-a redus capacitatea. Ne-a atins şi pe noi criza. Avem 25 de locuri pentru Anul Nou, dar până acum nu a sunat nimeni. Preţul este 290 de lei de persoană, iar mâncarea este tradiţional românească”, ne-a explicat ospătarul de serviciu.
Mai citeşte:Ioana şi Papi, scene de sex în «Aniela»Papi: «Fiica noastră a luat de pe tavă 100 de euro»
Doar Adi Minune are cârciuma plină
În timp ce alţii trag obloanele, Adi Minune pregăteşte un chef de zile mari la restaurantul său din Ştefăneşti. Cele 300 de locuri disponibile de la “Cascada” aproape s-au epuizat, iar asta datorită programului oferit.
Cu 300 de lei de persoană, puteţi mânca piftie de curcan, ruladă de purceluş de lapte, pastramă de cerb, iar la ureche vă vor cânta, duios, Dorel de la Popeşti, Cristina Turcu Preda şi formaţia lui Ionică Minune. În plus, pentru clienţii ameţiţi de alcool, Minune pune la dispoziţie şi un şofer de încredere, care să-i ducă acasă.