Ramona Bădescu, răvăşitoare la 50 de ani. A primit un inel preţios

13 decembrie 2018 22:45   Vedete românești
Ultima actualizare:

Deşi a schimbat prefixul, Ramona Bădescu se laudă încă cu un ten de adolescentă şi o siluetă de invidiat. Frumoasa româncă, ce în ultimele 6 luni a stat mai mult la Roma unde derulează mai multe proiecte, a împlinit 50 de ani, şi a sărbătorit momentul în familie, alături de părinţi şi de fratele ei.

Ramona Bădescu a fost în centrul atenţiei şi nici nu avea cum să nu se întâmple acest lucru, din moment ce bruneta a împlinit 50 de ani şi a sărbătorit cu fast. Ea a petrecut alături de invitați într-un local exclusivist, iar cei dragi s-au gândit să-i facă daruri preţioase.

Ramona Bădescu a primit un imens buchet de flori cu nu mai puțin de 500 de trandafiri roșii, dar surpriza nu s-a terminat aici, pentru că între flori, vedeta a descoperit un inel din platină cu o piatră de smarald creată special pentru această ocazie de o binecunoscută firmă de bijuterii.

Ramona Bădescu nu-şi arată vârsta din buletin

Îmbrăcată într-o rochie neagră, elegantă, la care a accesorizat, pe lângă bijuterii, o coafură lejeră, Ramona Bădescu a fost în centrul atenției și a rămas, așa cum ne-a obișnuit, o prezență elegantă și sofisticată demonstrând că vârsta de 50 de ani este doar o cifră în buletin.

“E adevărat că am schimbat prefixul și am dat o mică petrecere la Roma, de ziua mea! I-am avut alături pe cei dragi mie și m-am bucurat din plin de aceste momente. Pentru mine nu contează cadourile materiale, îi mulțumesc lui Dumnezeu pentru tot ceea ce mi-a dat. Acum cea mai importantă este familia și să-i am cât mai mult timp alături pe părinții mei! Am și câteva surprize de anunțat, dar le voi dezvălui la momentul oportun!”, a declarat Ramona Bădescu.

Citeşte şi:

Cum arăta Ramona Bădescu acum 19 ani, când a apărut în serialul ”Caracatița”

Cine este fostul iubit al Ramonei Bădescu

Mai multe