Ramona Gabor, îndurerată: "Iubită mamă, vin la tine, nu te las!"

22 august 2014 20:50   Vedete românești
Ultima actualizare:

Sfârşitul tragic de care a avut parte, anul trecut, Veronica Bulai a lăsat urme de neşters în sufletul celor trei fete ale sale, Monica, Ramona şi Alina. Surorile Gabor sunt acum la Bacău, la parastas, iar Ramona i-a dedicat mamei o poezie emoţionantă.

Ieri, chiar în ziua în care s-a împlinit un an de la tragica moarte a Veronicăi Bulai, Ramona Gabor a postat pe contul personal de Facebook o poezie pe care i-o dedică mamei sale. Mesajul este unul impresionant până la lacrimi. ”A trecut un an de când Dumnezeu şi îngerii au luat-o pe mama de lângă mine. Iubită mamă, nu vreau să îmi iau rămas bun şi niciodată nu voi putea îngropa durerea pe care ai lăsat-o în urmă; îţi spun doar că te iubesc mult până ne vom revedea din nou”, a scris sora cea mică a lui Moni. Surorile Gabor se află în aceste zile la Bacău la parastasul de un an al mamei lor. Întoarsă săptămâna trecută din Dubai, Ramona a fost cea care a a organizat în cele mai mici detalii pomana. Au ajutat-o şi surorile mai mari, Moni, care s-a întors din America şi Alina, singura care a rămas în Bacău. Iată poezia pe care Ramona i-a dedicat-o mamei sale:

Scumpă mamă,

A trecut un an de când ai murit

Sufletul meu nu s-a odihnit, 

Fiecare zi mă apasă mult

Ştiu că niciodată nu o să te uit

Nu pot nici acum să-mi iau bun rămas 

De ce m-ai lăsat?

Ştiu că mă veghezi de Sus, pas cu pas 

Dar te vreau aici, lângă mine în pat. 

Vreau să îţi spun că te iubesc mult 

Şi fruntea să ţi-o sărut 

Nu îţi spun adio şi nici bun rămas 

O să vin la tine, nu o să te las ...

Te voi purta însufletul meu 

mereu

Ucisă de un bolovan

Veronica Bulai, în vârstă de 54 de ani, a murit pe data de 22 august 2013 lângă Peştera Polovragi, în judetul Gorj. Mama surorilor Gabor vizita mănăstirile din Gorj, când a fost lovită din senin de un pietroi, la ieşirea din Peştera Polovragi. Bucata de stâncă de circa 7 kg s-a desprins de pe versant şi i-a căzut femeii în cap.

Mai multe