Ramona Gabor, mesaj emoţionant pentru mama decedată

22 august 2014 10:18   Vedete românești
Ultima actualizare:

După ce mama surorilor Gabor, Veronica Bulai, şi-a pierdut viaţa în urmă cu un an, într-un teribil accident, astăzi fiica ei, Ramona, şi-a amintit de aceasta cu mare tristeţe. Cu nostalgia clipelor frumoase pe care le-au petrecut împreună, Ramona i-a dedicat câteva cuvinte emoţionante mamei ei, pe Facebook.

Astăzi se împlineşte un an de când mama Ramonei şi a Monicăi Gabor s-a stins din viaţă, după o întâmplare nefericită. Cele două fiice se pregătesc să facă parastasul în memoria părintelui pierdut. Ramona i-a dedicat câteva cuvinte emoţionante Veronicăi Bulai, pe o reţea de socializare.

"A trecut un an de când Dumnezeu şi îngerii au luat-o pe mama de lângă mine. Iubita mama, nu vreau sa îmi iau rămas bun şi niciodată nu voi putea îngropa durerea pe care ai lăsat-o in urmă; îți spun doar ca te iubesc mult până ne vom revedea din nou.Scumpă mama,A trecut un an de când ai muritSufletul meu nu s-a odihnit ,Fiecare zi ma apasă multStiu că niciodată nu o să te uitNu pot nici acum să-mi iau bun rămasDe ce m-ai lăsat?Știu ca mă veghezi de Sus, pas cu pasDar te vreau aici , lângă mine in pat.Vreau sa îți spun ca te iubesc multSi fruntea să ți-o sărutNu îți spun adio şi nici bun rămasO sa vin la tine, nu o să te las ...Te voi purta in sufletul meu mereu" a scris Ramona pe Facebook.

Mai multe