Ramona Gabor şi-a pus sânii la bătaie pentru afacerile "cumnatului" chinez

28 iulie 2017 14:38   Vedete românești
Ultima actualizare:

De două zile încoace, surorile Gabor tot petrec la Los Angeles, la evenimentul de lansare a aplicaţiei de livestreaming, lansată de Mr. Pink. Ramona şi Monica şi-au pus în funcţiune tot arsenalul sexy, pentru a-l ajuta pe chinez cu promovarea.

Miercuri (26 iulie), surorile Ramona (28 de ani) şi Monica Gabor (29 de ani) şi-au pus cele mai bune rochii, s-au coafat ca la Oscar şi au descins la centrul de evenimente din Los Angeles, unde a avut loc petrecerea de lansare a aplicaţiei iGO.live (socializare şi videoclipuri în timp real), pe care a pus-o la punct Mr. Pink, iubitul chinez al Monicăi Gabor.

A doua zi însă, fetele nu şi-au făcut somnul de frumuseţe, ci au continuat cheful pe un iaht, cu care s-au plimbat alături de alţi invitaţi. Şi, în timp ce Moni s-a retras în cabină, pentru o sesiune de tandreţuri cu iubitul ei, Ramona a stat pe punte, în bătaia vântului, etalându-şi decolteul ameţitor. Evident că filmuleţul sexy a fost urcat imediat pe reţelele sociale, căci şi Ramona pune din greu umărul la promovarea afacerilor cumnatului. Ea a făcut reclamă şi băuturii energizante Mr. Pink, dar şi aplicaţiei iGO.live.

Mai multe