Randi a vorbit despre cel mai bun prieten al său: «Atunci am simțit că ne-am apropiat și noi puțin»

3 august 2018 22:54   Vedete românești
Ultima actualizare:

Andrei Ropcea, cunoscut de public drept Randi, mărturisește că a copilărit alături de câini și a devenit astfel un mare iubitor de animale. Acum are un câine lup, Ares, împreună cu fratele său și a povestit despre el în cadrul unei emisiuni de la Antena Stars. În cadrul aceluiași interviu el a povestit și despre despre cum a fost copilăria sa alături de aceste patrupede pe care le iubește.

Artistul își amintește și cât de mult a suferit în momentul în care s-a pierdut unul dintre patrupedele de care era atașat în copilărie: „Când eram mic am avut un brac german, era al lui tata. Era campion la câteva sute de metri. Era un câine foarte isteț. Doar că era foarte pacifist și s-a lăsat furat din curtea nașului meu. Nu l-am mai văzut de atunci.”

„Ares îl cunoștea pe fratele meu drept stăpân. Odată a stat și l-a așteptat în fața casei până la 4-5 dimineața. Când a plecat fratele meu de acasă, nu mai mânca, a mâncat doar din mână.  Atunci am simțit că ne-am apropiat și noi puțin. Cred că lupii au o față mai umană, când vorbești cu ei parcă ai vorbi cu un om”, povestește Randi.

«Ce te-aș mai» este ultimul proiect muzical lansat de Randi

Mai multe