Randi, mărturisiri din dormitor: "Am avut fantezii cu o profesoară"

8 octombrie 2015 13:26   Vedete românești
Ultima actualizare:

Are admiratoare pe bandă rulantă, însă domnişoarele ajung greu la inima lui. Randi a povestit că nici măcar în anii adolescenţei nu a simţit fluturaşi în stomac. În schimb, artistul şi-a imaginat diverse ipostaze alături de o profesoară.

În anii de liceu se presupune că întâlnim prima iubire. Randi a mărturisit cum era el pe vremea când îşi tocea coatele pe băncile liceului. A fost îndrăgostit de multe orin, însă mărturiseşte că nu a iubit niciodată cu adevărat. Cineva i-a pus totuşi inima pe jar şi nu era o fată de vârsta lui. Dacă ar fi dat frâu liber imaginaâiei atunci totul s-ar fi transformat într-o iubire interzisă. "Nu m-am îndrăgostit de vreo profesoară, însă recunosc că aveam fantezii cu una dintre ele", a declarat Randi într-un interviu acordat devoratormonden.ro.

Artistul a povestit că nu are un şablon pentru femeia ideală, iar dacă ar fi avut în minte un tipar, cel mai probabil se căsătorea până acum. La capitolul defecte, Randi a explicat că este prea critic şi uşor impulsiv. Aşadar, domnişoarele care vor să-l cucerească trebuie să închisă ochii la aceste proaste obiceiuri ale solistului.   

Mai multe