Răspunsul Deliei, acuzată că și-a sabotat un concurent la X Factor: «Gândire tipic românească»

21 decembrie 2016 13:27   Vedete românești
Ultima actualizare:

Ultima gală live la X Factor a stârnit controverse între telespectatori, care, dezamăgiți de eliminările din concurs, s-au grăbit să judece jurații care i-au mentorat pe concurenți.

Mulți au fost nemulțumiți că Emilian nu a reușit să treacă în etapa următoare la X Factor, și au acuzat-o pe Delia că și-ar fi sabotat propriul concurent. Vocile telespectatorilor s-au făcut auzite pe Facebook, în rubricile de comentarii de la fotografiile publicate de artistă.

„Ne va lipsi Emilian la X Factor, mare păcat!”, „Trebuia să fie aici și Emilian”, „Emilian Nechifor unde este? Dacă nu e, atunci nu mă interesează X Factorul. Nici finala, nici nimic”, i-au scris fanii. Însă un alt comentariu a făcut-o să riposteze: „Cu toate că îmi place Raul, pentru ce i-ai făcut lui Emilian cu melodiile pe care le-ai ales, pentru că e vina ta exclusivă, sper să câștige Olga ca să îți iei lecția și să nu îți mai bați joc de nimeni. Te adoram pentru felul cum te-ai comparat cu Ristei și Mataev, dar de ata aceasta chiar ai dezamăgit, terminând cea mai bună voce din echipa ta”.

Delia s-a enervat și a acuzat-o pe comentatoare de o mentalitate „tipic românească”. „Așa, bravo! O gândire tipic românească! Să moară și capra Raul! Bravo! Să distrugem... viitorul unui copil de 15 ani... pentru că un alt copil și-a ales să cânte ceva mai puțin inspirat! Iartă-mă că n-am orgolii și nu le «crăp» capul cu frustrări din viața mea. Iartă-mă că-i las liberi în gândire și acțiuni... și nu le impun ce să cânte! Muzica e... cu suflet și plăcere! Eu nu oblig pe nimeni să cânte x sau y piesă! Apropo... cine comentează, nu prea votează”, a scris vedeta.

În cele din urmă, femeia care a stârnit discuția a ajuns să-i ceară scuze pentru comentariul dur și să o sfătuiască pe artistă să aleagă ea piesele pentru Raul.

Pe de altă parte, discuția a stârnit alte acuzații similare. Un alt utilizator Facebook a scris că Delia minte și ar fi ales ea însăși piesele lui Emilian, dar și că X Factor ar fi regizat. „Delia, ar trebui să îți asumi că tu i-ai sugerat piesele lui Emilian. Nu mai da vina pe el că și le-a ales singur. Asta e o minciună. Anul acesta ai distrus viitorul lui Emilian, nu a celor doi care ți-au rămas. Iar dacă ai uitat în ce țară trăiești și cine îți ascultă muzica, trăiești în România și ești ascultată de români, arată puțin respect pentru «mentalitatea românească». L-am votat pe Emilian, nu cred că publicul l-a trimis acasă, cred că este un sezon fake și ție ți s-a urcat la cap popularitatea de care (încă) te bucuri”. Totuși, vedeta a ales să nu mai continue cearta. 

Mai multe