Răspunsul șoc al Antoniei când un fan i-a cerut să-i arate sânii

7 iulie 2016 19:31   Vedete românești
Ultima actualizare:

Graviduța Antonia (27 de ani) se pregătește să-și mărească familia pe care o construiește alături de Alex Velea. După Dominic, băiețelul de 1 an și șapte luni, și Maya (6 ani), fetița pe care o are cu Vincenzo Castellano, solista îi va dărui iubitului său încă un băiat.

Antonia nu intră foarte des pe Facebook pentru a face vestitele filmulețe live, dar joi după-amiază, frumoasa brunetă a stat de vorbă cu cei care o priveau de acasă. Unii dintre ei, mai îndrăzneți din fire, au avut curaj să-i ceară să se dezbrace sau să le arate sânii.

"Arată-mi o țâță", a spus unul dintre cei care au urmărit-o în direct, iar Antonia i-a răspuns rapid: "Nu pot să-ți arăt țâța mea! Arată tu o țâță!" "Să-ți văd corpul", i-a mai spus altcineva despre dorința sa. Antonia și-a arătat puțin umărul și a zis: "Da, sigur, doar umărul, sexy, nu?".

Solista s-a strâmbat, s-a jucat prin studioul în care tocmai terminase de înregistrat o nouă piesă pe care a anunțat că o va lansa cât de curând și a povestit că îi este dor de America, acolo unde a trăit ani buni, mai ales de mâncare și de prietenii din copilărie și adolescență.

Mai multe