Răsturnare de situație în cazul divorțului! Ilie Năstase și-a făcut de cap, la Timișoara, cu Brigitte

14 mai 2018 14:59   Vedete românești
Ultima actualizare:

Relația dintre Ilie Năstase și Brigitte Sfăt pare să fie una care poate fi trecută în categoria ”telenovele românești”. Și, am spune noi, chiar a unei telenovele de succes, mai ales că răsturnările de situație din relația lor par să fie de-a dreptul spectaculoase.

Astfel, după ce Brigitte a depus divorțul, după ce l-a așteptat la process, după ce a anunțat în repetate rânduri că îi este extreme de greu să reziste lângă marele tenisman, iată că weekend-ul care tocmai s-a încheiat, lucrurile au suferit o răsturnare de situație cel puțin interesantă. Mai exact, Ilie Năstase, la invitația celei care îi este încă soție, a mers la Timișoara și a avut parte de câteva zile pline de liniște. De altfel, Ilie Năstase, chiar dacă în București nu locuiește sub același acoperiș cu Brigitte, la Timișoara nu a avut nicio problem să stea în vila de lux pe care Brigitte a ridicat-o acolo. Mai mult decât atât chiar, fostul număr 1 ATP nu a refuzat ocazia să se pozeze, în compania lui Brigitte șia  cumnatelor sale, stand lipit și de soacra sa, semn că a revenit la sentimente mai bune față de frumoasa lui soție.

Acum două săptămâni, a a avut loc prima înfățișare în procesul de divorț dintre Brigitte și Ilie Năstase. Dacă fostul tenismen nu și-a făcut apariția, soția lui s-a prezentat la ora stabilită, îmbrăcată la patru ace și, timp de 30 de minute, a așteptat ca viitorul ei fost soț să se prezinte în fața camerei de consiliu pentru a stabili detaliile divorțului și pentru ca Ilie să î idea acordul să poarte numele lui în continuare.

Mai multe