Război între Marcel Toader şi Cristian Brancu: «Aşteptai o replică la mizeria ta?»

28 august 2018 22:07   Vedete românești
Ultima actualizare:

A reizbucnit scandalul între Cristi Brancu şi Marcel Toader. Jurnalistul şi omul de afaceri sunt la cutiţe după ce prezentatorul tv a spus despre fostul rugbist că a trăit toată vara pe banii femeilor la mare, aşa cum de altfel ar fi făcut şi în căsniciile pe care le-a avut. Replica afaceristului a venit pe reţelele de socializare la câteva zile de la "atac".

Nu este o noutate faptul că prezentatorul Agenţia VIP Cristian Brancu şi Marcel Toader nu sunt cei mai buni prieteni. Toamna trecută, jurnalistul a fost cel care l-a atacat pe fostul sportiv în scandalul cu Maria Constantin, atrăgând de atunci atenţia că nu este normal să-şi bârfească partenera de viaţă la televizor. Zilele trecute, Brancu, aflat în vacanţă, şi-a adus aminte că toată vara Marcel Toader a stat la Mamaia şi s-a întrebat din ce afaceri şi-a plătit acest sejur prelungit. Jurnalisul l-a acuzat că ar fi încercat o relaţie cu avocata Lizeta Haralambie.

"Dacă nu ar fi existat cântăreaţa Anamaria Ferentz, care să fii avut o relaţie cu Marcel Toader, pe care ea să-l facă cunoscut, probabil că astăzi nu vorbeam despre Maria Constantin, pe care acest individ să o fii lansat pe piaţă", a spus jurnalistul. replica lui Marcel Toader a venit pe re'elele de socializare. Afaceristul nu a scris prea mult, ci s-a rezumat să-l atace altfel de jurnalist. Omul de afaceri a scos de la naftalină o imagine mai veche cu Brancu, cu câteva kilograme în plus, la plajă, surprins de paparazzi. "Cristian Brancu, te ignor ...si...te iert !Așteptai o replică la mizeria ta ? Iat-o", a scris Marcel Toader pe Facebook.

Mai multe