Războincii au mâncat pe săturate, iar Faimoşii au răbdat de foame: «Să nu mai facem meniuri înainte»

4 martie 2018 22:05   Vedete românești
Ultima actualizare:

Lupta aprinsă dintre Faimoşi şi Războinici continuă la "Exatlon" în ediţia din 4 martie, după ce echipa României a pierdut cu un scor ruşinos de 10-6 în favoarea Turciei.

Echipa României a disputat în cadrul ediţiei "Exatlon" din seara de 3 martie al doilea meci împotriva echipei Turciei. Competiţia a fost una acerbă întrucât ambele echipe au dorit să demonstreze că pot câştiga, iar nervii au fost întinşi la maxim. După primul meci, în urma căruia echipa României a ieşit victorioasă, fanii grupului advers au contestat meritele românilor şi i-au acuzat de lipsă de fair play. Aşadar este de înţeles, de ce turcii au fost determinaţi să demonstreze că înfrângerea primită a fost doar o întâmplare. După o serie de jocuri, în care reprezentanţii României s-au duelat cu cei ai Turciei, cursa s-a încheiat cu scorul de 10-6 pentru turci.

În ciuda înfrângerii, atât Războinicii, cât şi Faimoşii au fost nevoiţi să îşi revină repede, căci i-a aşteptat competiţia internă, iar premiul a fost unul foarte important. Câştigătorilor le-a revenit dreptul de a mânca orice produs doresc dintr-un meniu KFC, de la aripioare picante, burgeri până la cartofi prăjiţi cu sos de usturoi. Cu gândul la o astfel de mâncare, cele două echipe s-au confruntat pe viaţă şi pe moarte şi au dat tot ce au avut mai bun. Războinicii au câştigat cu un scor de 10-6, deci eu au fost cei care au stat la adăpost şi s-au bucurat de aripioarele de pui. 

Giani Kiriţă a fost foarte dezamăgit de echipa sa şi, la scurt timp după terminarea probei a început să îi adreseze mustrări. "Eu v-am spus să nu ne mai facem planuri înainte de a vedea despre ce este vorba, să nu ne mai facem meniuri, să vedem cum ne descurcăm , că uite ce păţim", au fost cuvintele acestuia. "Din păcate astăzi nu ne-am concentrat cum trebuie, felicitări echipei adverse, eu sunt supărat că nu a câştigat echipa, nu că unul dintre membri nu s-ar fi descurcat cum ar fi trebuit", a adăugat Giani. "Aveam nevoie de victoria asta ca să fim mai uniţi şi să avem moralul mai ridicat, uite că s-a întâmplat. Eu de când am văzut traseul mi-am dat seama că îmi place foarte mult şi că mă voi descurca", au fost cuvintele lui Ionuţ, din echipa Războinicilor. 

Mai multe