"Răzbunarea" Andreei Mantea! Pestriţa îi pusese beţe-n roate la prima plecare

6 ianuarie 2016 15:47   Vedete românești
Ultima actualizare:

Doi ani a fost Adelina Pestriţu în graţiile şefilor turci, însă lăcomia a lăsat-o fără job. Bruneta a sărit calul şi a cerut mai mulţi bani la sfârşit de lună, iar acest lucru i-a scos din minţi pe superiorii ei care i-au găsit repede o înlocuitoare în persoana Andreei Mantea. Vedeta tv nu este deloc străină de acest post, mai ales că în trecut ea a fost cea care a deschis seria "Wowbiz" la braţul lui Mădălin Ionescu.

Plecarea de acum doi ani a Andreei Mantea de la Kanal D nu a fost nicidecum rezultatul unei decizii spontane. Potrivit unor surse, o colegă de-a brunetei i-a aranjat din umbră debarcarea de la emisiunea „WoWbiz”. Cea care ar fi detronat-o în trecut pe Mantea este nimeni alta, decât rivala ei, Adelina Pestriţu, care i-a şi luat locul. În tot acest timp nici Mantea nu a stat degeaba. A fost angajată la staţia din Băneasa. Ea a fost protagonista "Burlăciţa", i-a ţinut locul Mirelei Boureanu Vaida la "Mireasă pentru fiul meu", a născut un băieţel, şi a avut pentru o scurtă perioadă un show matrimonial la Euforia Tv.

Ping-pong la "Wowbiz" între Mantea şi Pestriţa  

Atunci când Andreea Mantea a părăsit postul de televiziune Kanal D colegii ei de trust nu au fost deloc şocaţi. Ei se aşteptau la o asemenea decizie. Nu era nici un secret pentru nimeni că Andreea deranja cu replicile tăioase pe care obişnuia să le dea chiar şi şefilor săi.

În timp ce Mantea nu a mai fost printre preferate, Adelina a reuşit să crească în ochii şefilor turci de la Kanal D. Ea a intrat pe sub pielea colegilor şi a conducerii şi i-a băgat beţe-n roate Andreei Mantea. Lăcomia a pus-o însă pe tuşă, acesta fiind şi un alt motiv pentru care şi Mantea a plecat cu coada între picioare de la Kanal D. Acum, bruneta a semnat un contract frumuşel pe o perioadă cre îi va readuce din nou celebritatea pe care şi-o câştigase.   

Mai multe