Râzi cu el la tv, dar ştii puţine despre Cătălin Mireuţă! Cum arată soţia actorului FOTO EXCLUSIV

30 iunie 2014 17:17   Vedete românești
Ultima actualizare:

Cătălin Mireuţă a făcut publicul să râdă ani de-a rândul. Actorul, membru al grupului Divertis şi apoi al grupului Distractis, este unul dintre cei mai cunoscuţi comedianţi de pe micul ecran, însă a fost discret în ceea ce priveşte viaţa personală.

Cătălin, în vârstă de 54 de ani, a fost surprins recent de fotoreporterii Click! în timp ce ieşea dintr-un complex comercial din nordul Capitalei. Alături de el se afla soţia sa.

Îmbrăcaţi lejer, cei doi au făcut cumpărături dintr-un magazin de decoraţiuni interioare şi mobilier şi apoi s-au întors la maşină.

Deşi a adoptat o ţinută simplă, soţia lui Cătălin a avut grijă să fie cochetă. Cu părul prins, femeia a purtat o rochie4 vernil, lejeră şi potrivită cu ieşirea lor şi o pereche de balerini perfecţi pentru mers mult şi stat în picioare.

Cătălin Mireuţă a intrat în Diverstis în 1987, la şase ani după înfinţarea grupului, împreună cu Ioan Gyuri Pascu, iar de-a lungul anilor a fost unul dintre cântăreţii de bază ai grupului. După revenirea la Pro TV în 2009, Divertis a fost rupt în două: Doru Antonesi, Cristian Greţcu, Doru Pârcălabu, Silviu Petcu, Ioan Gyuri Pascu, Cătălin Mireuţă şi Florin Constantin au primit o emisiune separată de Toni Grecu şi restul echipei, numită "Land Of Jokes".

Însă în 2011, cei care au format grului Distractis au părăsit postul din Pache Protopopescu:  în urma unor restructurări, emisiunea a ieşit din grila de programe, iar actorii au un show la TVR acum.

Mai multe