Răzvan Ciobanu a ajuns de nerecunoscut. Designerul a slăbit aproape 90 de kilograme FOTO EXCLUSIV

19 iulie 2015 21:57   Vedete românești
Ultima actualizare:

De parcă s-au vorbit între ele, vedetele s-au pus pe slăbit. Unele au reuşit cu sport şi diete, altora li s-a împlinit marele vis în urma operaţiei de mişcorare a stomacului. Răzvan Ciobanu şi Alina Dinca sunt două noi exemple de ambiţie.

Alina Dinca (24 de ani) a făcut furori, în 2011, la ”Românii au talent” (PRO TV), dar şi-a dat seama că succesul pe scenă înseamnă şi un look pe măsură. N-a fost chip să slăbească, astfel că a apelat la ajutorul medicilor, care i-au micşorat stomacul. Solista s-a operat în mare secret, în ianuarie 2015, şi, în şase luni, a ajuns, de la 100 kg, la 65.

Cât îl priveşte pe Răzvan Ciobanu (39 de ani), el pare o radiografie a celui care a fost. Dacă acum cinci ani cântărea 160 kg, în prezent are 70: ”Aş vrea să mai dau jos vreo două kilograme, aşa, din răsfăţ”, a spus el.

Referitor la aceste transformări spectaculoase, doctorul Andrei Laslău a spus pentru Click!: ”Dat fiind că aceşti indivizi slăbesc foarte mult,  mai ales care nu fac sport - vor rămâne cu exces de piele. Pot beneficia de intervenţii corective: abdominoplastie, brahioplastie (braţe), eventual lifting facial sau mamar. În general, după o slăbire pot exista şi probleme, mai ales când e vorba de o vârstă înaintată”. 

Şi ele şi-au recuperat silueta din tinereţe!

Designerul Rita Mureşan  (42 de ani) a reuşit să dea jos 40 kg, în doi ani, ajungând acum la 68, cu mult sport şi o dietă drastică.

Raluca Bădulescu (41 de ani) a reuşit să slăbească 63 kg, în urma unei operaţii de micşorare a stomacului. Acum are 57 kg.

Mai multe