Răzvan Ciobanu, gelos pe cei care vor să-i cucerească fostul iubit: «Vă rup picioarele!»

10 octombrie 2018 8:47   Vedete românești
Ultima actualizare:

Răzvan Ciobanu iubeşte cu patimă. Deşi şi-a acuzat fostul iubit de violenţă şi agresiune fizică, designerul este gata să-l primească înapoi în viaţa lui. Creatorul de modă a povestit că nu a renunţat la ideea unei împăcări cu medicul care i-a fost partener în ultimii ani. Răzvan Ciobanu a explicat că nu a rupt legătura cu fostul iubit, ba chiar dă de înţeles că urmează şi o împăcare.

Invitat la "Xtra Night Show", Răzvan Ciobanu a avut un mesaj pentru toţi bărbaţii care îl curtează pe Marius, fostul lui iubit.

"Domnilor, aceştia mici, care îi scrieţi voi fostului meu prieten, vedeţi că nu l-am lăsat în pace, ca să ne înţelegem. Eu sunt acolo. Suntem aşa, pe acolo. Pe care vă prind, vă rup picioarele. Da, îl iubesc. Am uitat tot ce mi-a făcut. Să încheiem subiectul aici", a spus Răzvan Ciobanu la Antena 1.

În urmă cu trei luni, Răzvan şi Marius s-au despărţit cu scandal după şase ani de relaţie. Cei doi şi-au spus recent «adio», printr-o despărţire dureroasă, atât la propriu, cât şi la figurat. Designerul apovestit că a fost bătut de fostul iubit care l+ar fi agresat cu o bară metalică de la un scaun de bucătărie. 

"Răzvan şi Marius s-au certat rău. Au probleme în relaţie cam de un an. În discuţia aprinsă, Răzvan a fost tăiat pe faţă şi cusut, ulterior", povesteau apropiaţi ai designerului pentru Click! 

Ulterior, povestea a fost recunoscută şi de creatorul de modă, care iată, este gata să ierte şi să uite, şi să reînceapă relaţia cu fostul lui iubit medic.  

Mai multe