Răzvan Simion a pățit-o rău de tot în vacanță! S-a întors operat și cu piciorul în ghips

28 august 2017 11:12   Vedete românești
Ultima actualizare:

Neatza cu Răzvan și Dani a intrat din nou în pâine. După câteva săptămâni de vacanță, gașca matinală de la Antena 1 a revenit pe sticlă și a intrat în al nouălea an și jumătate de când le dă trezirea telespectatorilor.

Răzvan și Dani au început în forță, iar atmosfera de vacanță încă planează asupra emisiunii. Nu s-au întors în studio, ci mai au puțin răgaz pentru a se distra la mare. Toată echipa s-a mutat la Mamaia, acolo unde profită de ultimele zile de vară.

Toți au venit plini de energie, după vacanță, mai bronzați și relaxați, numai Răzvan s-a întors pățit. Acesta a apărut cu piciorul stâng în ghips până la genunchi și nu este vorba doar despre o simplă entorsă, căci acesta a explicat că a trecut printr-o operație în urma căreia a rămas cu câteva șuruburi, dar și cu dureri serioase.

Dani a făcut haz de necaz: "Ne întreabă șefii cu ce venim nou vara asta. Multe nu avem, dar venim cu ghipsul", completat chiar de Răzvan: "A fost singura mea idee prin care Antena 1 să-mi angajeze șofer personal", semn că vacanța nu prea i-a priit. Partea bună este că o are alături de el, la mare, pe fiica sa, Ianca. 

Mai multe