Răzvan Simion nu a uitat de copii. Le-a fost alături într-un moment fericit

24 iunie 2016 18:07   Vedete românești
Ultima actualizare:

Deși petrece cea mai mare parte a timpului la tv sau alături de Lidia Buble (23 de ani), cea devenită iubită oficială după ce matinalul de la Antena 1 a divorțat de soția sa, Răzvan Simion (35 de ani) nu uită de cei doi copii.

Vedeta tv a participat la festivitățile de premiere a celor doi moștenitori ai săi și s-a mândrit pe Internet cu performanțele acestora. Și are cu ce, căci atât Tudor, cât și Ianca au luat  premii, iar fotografiile de pe Facebook stau ca mărturie a reușitelor lor la școală. Primul care a terminat anul școlar a fost băiețelul prezentatorului de la "Neatza cu Răzvan și Dani", dar apoi a urmat și sora sa. Cei doi sunt mândria lui Răzvan, iar felul în care a făcut anunțul a fost unul amuzant. 

"Încă 15 ani și e gata să plătească impozite", a scris vedeta tv în dreptul fotografiei cu Tudor, în timp ce imaginea cu Ianca a fost încoțită de o descriere în același ton: "Episodul 2. Ea mai are doar 10 ani până plătește dările la stat".

Răzvan și soția s-au despărțit după 15 ani

În luna mai a acestui an, la aproape un an de când s-a afișat cu Lidia Buble, Răzvan a divorțat de soție la notar. Prezentatorul matinalului de la Antena 1 s-a iubit aproape 15 ani cu Diana, şi au împreună doi copii, o fetiţă şi un băiat. Cei doi s-au cunoscut pe vremea când erau studenţi la Timişoara. El avea 20 de ani, iar ea 22.

Mai multe