Răzvan Simion și Lidia Buble s-au logodit? Cum s-au dat de gol cei doi

29 mai 2017 13:32   Vedete românești
Ultima actualizare:

Chiar dacă povestea lor de dragoste nu a început așa cum și-ar fi dorit, Lidia Buble (23 de ani) și Răzvan Simion (36 de ani) trăiesc așa cum și-au dorit. Sunt îndrăgostiți, petrec împreună cât mai mult timp cu putință și se răsfață ca doi adolescenți.

Se iubesc de doi ani și toată lumea se așteaptă să-i vadă la altar, încă de când Răzvan a divorțat de cea care i-a fost alături vreme de 15 ani, în urmă cu un an. Cu toate acestea, solista și matinalul de la Antena 1 nu s-au grăbit să facă acest pas. Chiar și așa, din când în când le fac câte o dezvăluire fanilor lor sau doar se joacă puțin cu imaginația lor.

Cea mai recentă imagine publicată de Răzvan i-a făcut imediat pe cei care îi admiră să-și pună întrebări în legătură cu statutul marital al celor două vedete. În timpul vacanței pe care Lidia și iubitul eu au petrecut-o de curând la Roma, cântăreața s-a pozat cu o bijuterie pe inelar, ce a devenit imediat subiect de disccuții. "V-ați logodit?" sau "Aveși ceva de spus fanilor?", au fost doar două dintre întrebările din rubrica de comentarii, rămase însă fără răspuns.

Mai multe