Răzvan Simion și Lidia Buble sunt amanți de trei luni? Click! a aflat de la apropiații cuplului totul despre idila lor EXCLUSIV

26 iunie 2015 23:45   Vedete românești
Ultima actualizare:

“Şi înc-o dată noi gândim la fel, simţim la fel, iubim la fel/ Şi nimeni n-are cum să ne doboare”, aşa sună versurile care au făcut-o celebră pe Lidia Buble şi care se potrivesc perfect cu situaţia ei amoroasă de acum. Idila cu Răzvan Simion, deconspirată de presă, a prins rădăcini la locul de muncă, la Antena 1, unde solista e promovată intens.

Dacă Răzvan Simion (34 de ani), colegul lui Dani Oţil de la “Neatza” (Antena 1), a încercat să-şi spele imaginea de bărbat infidel şi a trimis un comunicat prin care a anunţat că s-a separat deja de soţia Diana, amanta Lidia Buble (22 de ani) preferă să tacă în continuare. Contactată de Click!, ea ne-a spus, sec: “Nu vreau să comentez. Când va fi momentul, voi spune ce trebuie”.

Surse din preajma celor doi ne-au spus însă că amorezii s-au cuplat în urmă cu aproximativ trei luni, flirtul fiind iniţiat încă din februarie, atunci când Lidia a fost invitată la matinalul Antenei 1. Culmea, deşi atunci nu ni s-a părut nimic dubios, acum începe să capete sens schimbul de întrebări şi răspunsuri dintre cei doi. Interogată dacă a făcut avansuri partenerului altuia, solista a răspuns afirmativ. Şi la întrebarea “Ai făcut sex prin telefon/internet?”, Lidia a dat din cap, fâstâcită, şi a spus: “Am”, deşi până atunci tot showbiz-ul o credea uşă de biserică.

Prezentatorul i-a deschis uşile la postul Antena 1

Şi, a naibii coincidenţă, în ultimele luni, Lidiei Buble i s-au deschis din ce în ce mai larg porţile la Antena 1, fiind invitată la mai toate emisiunile trustului Intact. În februarie a fost la “Neatza”, în martie a stat de vorbă cu Cristi Brancu la “Agentul VIP” (Antena Stars), în aprilie a participat la show-ul transformărilor “Te cunosc de undeva” (Antena 1) şi a dat cu subsemnatul şi pe la emisiunea nocturnă a lui Dan Capatos, în luna mai a fost invitată să cânte la marele eveniment Forza ZU de la Sibiu, iar luna viitoare o vom vedea din nou la Antena 1, la show-ul estival “Splash! Vedete la apă!”.

Chiar dacă protagoniştii nu recunosc, apropiaţi ai televiziunii din Băneasa vorbesc că un aport pentru promovarea excesivă a Lidiei l-a avut, fără doar şi poate, iubitul ei secret, Răzvan Simion.

Divorţ după o relaţie de 15 ani

Antenistul Răzvan Simion a trimis joi un comunicat de presă prin care recunoaşte că s-a separat de soţia sa, Diana. “Timp de 15 ani am trăit o poveste frumoasă, din care  s-au născut cele mai importante fiinţe din viaţa mea, copiii mei. De ceva timp drumurile noastre n-au mai fost aceleaşi şi am hotărât că cel mai bine pentru noi este să o luăm pe cărări separate. Deciziile importante nu sunt niciodată uşor de luat, dar fiecare dintre noi şi-a găsit puterea de a face ce a considerat că este mai bine pentru viitor”, a mărturisit Răzvan, fără să sufle însă o vorbă despre relaţia cu Lidia Buble. Cei doi s-au cunoscut acum 15 ani, au la activ o căsnicie de 11 ani şi doi copii, Ianca (10 ani) şi Tudor (6 ani).

Mai multe