Reacţia Biancăi Drăguşanu, însărcinată în 9 luni, după cutremur: "Am presimţit"

24 septembrie 2016 9:55   Vedete românești
Ultima actualizare:

Mai are câteva zile şi naşte, dar vineri noapte a trăit spaima vieţii. Cutremurul a băgat frica în Bianca Drăguşanu, însărcinată în 9 luni, care a stat trează toată noaptea după seismul de 5,6 grade din Capitală. Vedeta era acasă şi la scurt timp după incident a intrat pe pagina de Facebook ca să-şi întrebe prietenii dacă şi ei s-au speriat şa fel de tare ca ea.

Bianca Drăguşanu urmează să nască săptămâna viitoare, dar nu are linişte nici pe ultima sută de metri. Blonda a trăit un şoc vineri noapte, când în jurul orei 02.11, patul a început să se mişte ameţitor cu ea. Speriată şi nedumerită, vedeta a intrat imediat pe Facebook ca să se asigure că toată lumea dintre cunoscuţii ei este în regulă. Ea a mărturisit că i s-a făcut rău la propriu când a văzut că totul se clatină în jurul ei. "Nu dormeam. Oricum abia pot să aţipesc, acum e clar că nu mai închid un ochi. Am presimţit parcă ce urma să se întâmple. În urmă cu o săptămână am distribuit o pagină cu un pat pentru cutremur. Ce coincidenţă, nu? La mine, s-au mişcat rău caldelabrele şi mi s-a făcut rău. Le-am spus tuturor că dacă se întâmplă ceva, să ştie că i-am iubit", ne-a mărturisit sinceră, Bianca, încă sub şocul cutremurului.

Bianca Drăguşanu urmează să nască prin cezariană la o clinică privată,  la finele acestei luni. Vedeta va aduce pe lume o fetiţă, pe care o va boteza Natalya Sofia, nume alese împreună cu iubitul ei, Victor Slav.  

Mai multe