Reacţia Emmei Zeicescu după ce a fost jignită de Mircea Badea

27 septembrie 2017 10:19   Vedete românești
Ultima actualizare:

Emma Zeicescu, prezentatoarea emisiunii "Perfect Imperfect" de la TVR 1 a ajuns să fie "imună" la atacurile acide venite din partea lui Mircea Badea. Într-un interviu acordat recent Click! Tv, vedeta tv vorbea despre dragoste şi despre cum vede ea lucrurile într-un cuplu. La "Sinteza Zilei", prezentatorul de la Antena 3 nu a putut să se abţină şi a comentat ironic declaraţiile brunetei.

Emma Zeicescu este "clienta" veche a lui Mircea Badea. Prezentatorul de la Antena 3 face ce face şi periodic o aduce în discuţie pe brunetă la emisiunile postului din Băneasa. Aşa s-a întâmplat şi luni seară la "Sinteza Zilei".  

”Emma Zeicescu era o formă de viață de la Realitatea TV, un post mai odios și mai stalinist decât Digi. Acolo era o formă de viață, Emma Zeicescu, care una-două ne spunea încontinuu cu DNA-ul. Și te-ai fi întrebat ce face Emma Zeicescu. Stați liniștiți, că e la TVR, la o oră la care nu se uită nimeni, nici noi nu ne uităm la televizor, de aia nu aţi mai văzut-o. Este doamna aia cu constituţie de basset, un câine cu picioare scurte”, a fost remarca acidă lui Mircea Badea.

Prezentatorul a mers mai departe şi a difuzat imagini cu o filmare în care Emma Zeicescu fredona: ”DNA te ia, pa, pa, pa, pa”.  

Gazda "În Gura Presei” a citit pe post şi un fragment din interviul acordat de Emma Zeicescu pentru Click TV: ”Eu sunt o idealistă și o să mor așa, am nevoie de o iubire care să mă completeze și să mă fiarbă la foc mic. Sunt Fecioară cu ascendent în Scorpion. Sunt o femeie care vrea cere și are nevoie să se manifeste. În sufletul meu e o Regină, iar Regina are nevoie de recunoaștere și de un Rege cool", spunea vedeta.

 

Reacţia lui Badea a continuat: "E caz de targă. Dacă dorește să aibă o reacție, pa, pa, pa, pa, pa. Eu sugerez să se caute!”.

Emma Zeicescu i-a răspuns în acelaşi stil prezentatorului şi a ales să o facă pe pagina ei de socializare. "Înţeleg că iar m-a apostrofat domnul Mircea Badea. Îi mulţumesc pentru reclama gratuită ....din ultimii 10 ani. Eleganţa e la ea acasă, din nou! S-auzim de bine!", a notat bruneta.   

Mai multe