Reacţia explozivă a Narcisei, după ce a aflat că Beyonce de România o dă în judecată

11 septembrie 2014 18:27   Vedete românești
Ultima actualizare:

Scandalul dintre Narcisa şi Beyonce de România, cele două femei din viaţa lui Nicolae Guţă, pare că nu se mai sfârşeşte.

După ce Mădălina, iubita lui Guţă, a luat decizia de a o da în judecată pe Narcisa, cerându-i daune de o sută de mii de euro, Narcisa nu a rezistat şi a făcut-o praf, din nou, pe iubita lui Guţă.

Pentru a-şi duce planul la bun sfârşit, Beyonce de România a redactat un document prin care îi cere Narcisei să îşi ceară iertare pentru toate cuvintele jignitoare la adresa ei, şi a apelat chiar la un avocat, potrivit unei emisiuni de la Pro Tv.

''Pentru ea ar conta să se înţeleagă cu doamna Narcisa. Suma de bani pe care o doreşte este de 100.000 de euro. Dacă dânsa îşi va cere scuze, această hârtie nu va ajunge la judecătorie'', a declarat avocata Mădălinei pentru emisiunea ''La Măruţă.''

Când a aflat despre acel act, Narcisa a luat foc: ''Cum să îmi cer eu scuze de la femeia care mi-a luat bărbatul?''. a precizat ea.

Din moment ce aceasta a refuzat, spiritele s-au încins. " Cum îndrăzneşte să mă de-a ea pe mine în judecată? A uitat de unde a luat-o Guţă?''

Enervată la culme, Narcisa a tunat şi fulgerat în emisiunea de la Pro Tv: ''Să îi ceară iertare Satana, că eu nu. Îi cer scuze lui Beyonce când se va întoarce Pământul invers. Să zică bine merci, că a băgat-o Guţă în seamă, a luat-o de acolo din Ferentari. Să se ducă la Edy Talent.''

Prins între ciocan şi nicovală, Guţă a afirmat că îşi doreşte ca acest confilct să se rezolve pe cale paşnică şi a intrat în direct prin telefon: ''Narcisa să îşi vadă de treaba ei, şi Mădălina la fel. Narcisa face parte din viaţa mea, o iubesc, că e mama copilului meu, dar nu pot să lupt împotriva ei,'' a declarat Nicolae în cadrul emisiunii ''La Măruţă'', de la Pro Tv.

''Eu zic că pentru o împăcare şi prietenie, să facem o piesă toţi trei'', a mai adăugat manelistul.

Mai multe