Reacţia fabuloasă a lui Sore după ce a fost jignită

18 septembrie 2016 22:34   Vedete românești
Ultima actualizare:

Sore a început să cunoască şi partea mai puţin plăcută a celebrităţii. Pe lângă încurajări şi mesaje frumoase, artista s-a confruntat de-a lungul timpului şi cu o serie de cuvinte grele pe care nu le-a digerat. Ultimele au venit direct pe pagina de Facebook a cântăreţei după participarea artistei la Sibiu la premiile Media Music.

Sore Mihalache are pe lângă fani şi persoane care se pare că nu se sfiesc să-şi arate antipatia. Artista s-a convins că nu poate fi pe placul tuturor. O tânăra i-a lăsat un comentariu pe pagina ei de socializare care nu i-a picat tocmai bine artistei. "Urâţica lu' mama", au fost cuvintele care nu au lăsat-o nepăsătoare pe artistă. Sore i-a dat imediat replica fetei care i-a scris.

"Suntem surori?", a scris ea pe contul de socializare. Mirată că Sore a reacţionat, persoana s-a scuzat şi a pus gestul pe seama vârstei. "Aş vrea eu. Sunt un copil de zece ani. ce vrei de la mine", a completat fata.

În ultima vreme, Sore a adoptat un look nou, cu breton, care nu pare să fie pe placul tuturor fanilor ei, însă pentru moment artista se simte bine cu noua ei înfăţişare şi nu e dispusă să facă alte schimbări.

Mai multe