Reacția fabuloasă a Mihaelei Rădulescu după ce a văzut cine e Muma Pădurii: «Nuu! Deci nu cred așa ceva»

9 decembrie 2021 21:19   Vedete românești
Ultima actualizare:

Mihaela Rădulescu a avut o reacție fabuloasă înainte ca Muma Pădurii să fie demascată la Masked Singer. Jurata de la Pro TV a rămas fără cuvinte, blocată, chiar dezamăgită după ce a văzut cine se afla sub mască.

Seară de senzație la Masked Singer, unde telespectatorii au urmărit cu sufletul la gură marea finală a show-ului de la Pro TV. Mihaela Rădulescu, admiratoarea personajului Muma Pădurii, a avut parte de o surpriză neașteptată, după ce ultimul concurent din emisiune și-a dezvăluit identitatea.

La prima vedere, după ce a văzut cine se află sub mască, Mihaela Rădulescu a rămas fără cuvinte. Pe alocuri, reacția a fost una dezamăgitoare, de parcă nu și-ar fi dorit să să vadă persoana în cauză în spatele măștii.

Andreea Marin este Muma Pădurii! Este știrea momentului, este informația care efectiv a bulversat pe toată lumea. Culmea este că Zâna a publicat pe contul de Instagram o poză cu ea din Masked Singer și susține clar că este ea. Evident, toată lumea a crezut că joacă la cacealma, însă totul a fost cât se poate de adevărat.

Andreea Marin a câștigat Masked Singer, ajungând în finala show-ului sub masca personajului Muma Pădurii. Existau indicii că ar fi ea încă de la început, însă nimeni nu s-a gândit că poate fi și reală supoziția. Fosta Zână a Surprizelor a lăsat pe toată lumea cu gura căscată, Mihaela Rădulescu având chiar o reacție total neașteptată după ce a văzut că tocmai fosta ei rivală este cea care câștigă finala Masked Singer.

Andreea Marin (Muma Pădurii) a ajuns în finală cu haiosul Cabral (Șaorma), Nadine (Fluturele) și Theo Rose (Albinuța). În cele din urmă, publicul a votat, iar câștigătoare a fost Zâna, care a reprezentat cel mai intrigant personaj din întregul show.

Mihaela Rădulescu a reacționat promt după ce a văzut-o pe Andreea Marin că își dă masca jos: „Nu, nu pot să cred așa ceva. Deci nu cred”, a menționat jurata Masked Singer. Cele două dive au mai fost prezente în aceeași emisiune într-un sezon Uite cine dansează, Pro TV, în 2017, unde Andreea Marin era jurată, iar Mihaela Rădulescu pe post de prezentatoare.

Mai multe