Reacția incredibilă a lui George Burcea după ce Parchetul a confirmat că a condus sub influența cocainei

4 martie 2020 12:50   Vedete românești
Ultima actualizare:

George Burcea (32 de ani) traversează o perioadă foarte tulbure din existența sa, cu sabia divorțului deasupra capului și cu acuzațiile că a condus sub influența cocainei. Departe însă de a-și pune cenușă-n cap, soțul Andreei Bălan face postări ironice pe contul personal de Instagram.

Parchetul de pe lângă Judecătoria Buftea a confirmat că George Burcea a condus sub influența cocainei, iar soțul Andreei Bălan face haz de necaz pe contul personal de Instagram.

Burcea a postat un filmuleț-parodie pe Instastory, aluzie la acuzațiile recente că a condus sub influența substanțelor interzise. Soțul Andreei Bălan, actor de meserie, a mimat că-și arajează o ”linuță” cu ajutorul unei cărți de credit, dar când a lărgit cadrul s-a văzut că era vorba despre blatul de la bucătărie, pregătit pentru pudrarea cu făină a unor gogoși nevinovate. Totul, în acordurile piesei ”Cocaine”, a lui Eric Clapton.

George Burcea, în pragul divorțului de Andreea Bălan după acuzațiile Parchetului

Parchetului de pe lângă Judecătoria Buftea a confirmat, în urma unei solicitări trimise de către Antena Stars, că George Burcea a consumat cocaină. Click! a transmis în exclusivitate că soțul Andreei Bălan a fost tras pe dreapta de polițiști, care în urma unui test antidrog au descoperit că acesta consumase substanța interzisă.

„În jurul orei 10.00, în timp ce rula cu autoturismul pe B-dul Eroilor din orașul Voluntari, pe sensul către municipiul București, numitul B.G.V. a fost oprit de un echipaj de poliție din cadrul IPJ Ilfov-Serviciul Rutier, împrejurare în care acesta a fost testat cu aparatul Drager Drug Test 5000, rezultatul testării indicând o valoare pozitivă a cocainei, motiv pentru care conducătorul auto a fost condus către o unitate spitalicească în vederea recoltării probelor biologice de sânge”, au explicat procurorii. 

Acest incident pare să fi umplut paharul nemulțumirilor pentru Andreea Bălan, care a confirmat, pe Facebook, că ea și soțul ei se află în pragul divorțului.

”Dragilor, vă mulțumesc din suflet tuturor pentru mesajele frumoase și de susținere. Le-am citit pe toate. Tot ce pot să vă spun este că ceea ce s-a scris în presă este adevărat. În rest, altceva nu pot să declar momentan, deoarece sunt momente delicate, iar Ella și Clara trebuie potejate.

Vă îmbrățișez cu drag, mereu a voastră AB”, a scris Andreea pe pagina personală de Facebook.

Citește și:

Andreea Bălan și-a salvat averea de un milion de euro. A făcut partajul înainte de nunta cu George Burcea

De ce s-a răcit relația dintre Andreea Bălan și George Burcea: «Nu mai este omul de acum 6 luni»

Mai multe