Reacția lui Carmen Tănase, când l-a întâlnit prima dată pe Cabral: „Tu sărută-mă...”

20 noiembrie 2017 19:39   Vedete românești
Ultima actualizare:

Cabral a avut șansa să întâlnească în România o mulțime de personalități, iar prin stilul său unic, respectuos și amuzant, a reușit să se facă plăcut nu doar de fani, ci și de vedete. Într-una dintre poveștile de pe blogul său personal, prezentatorul Tv își amintește de momentul în care a întâlnit-o pentru prima dată pe actrița Carmen Tănase.

Cabral povestește că în urmă cu șapte ani, când a invitat-o pe Carmen Tănase să-i realizeze un portret foto, a avut o dilemă în ceea ce privește felul în care ar fi trebuit să-i surprindă personalitatea, dar mai ales, cum ar fi trebuit să i se adreseze.

„Cum a fost să mă întâlnesc prima oară cu ea și să-i zic: «Sărut-mâinile, doamnă! Vreți să luați loc?» S-a uitat la mine contrariată, a zâmbit jumate și mi-a zis întinzând arătătorul spre mine: «Tu sărută-mă, dar dacă mă iei cu doamnă și dumneavoastră, o să-ți ronței o ureche»”.

Cabral este plin de recunoștință și respect pentru Carmen Tănase, una dintre cele mai mari actrițe din România, dar mărturisește că pe atunci, nu știa prea multe despre ea: „La momentul respectiv nu știam decât că e o mare actriță. Apoi, în timp, am învățat că e mai mult de-atât. Am învățat că e un mare om. Oamenii mari calcă aparențele în picioare. Ajută pe oricine li se ivește în față. Se opresc din ce fac și au o vorbă bună pentru orice suflet viu. Oamenii mari respectă. Protejează. Iubesc.”

Mai multe