Reacția lui Ilie Năstase la vestea că soția sa are două tumori

29 iunie 2016 17:00   Vedete românești
Ultima actualizare:

Vestea că Brigitte Sfăt se confruntă cu o problemă gravă a devenit un coșmar nu doar pentru ea, ci și pentru familie și pentru Ilie Năstase, soțul său, care îi este alături necondiționat în această perioadă.

Prima reacție a fostului mare tenismen a fost făcută publică la Antena Stars: "A fost la control că avea o durere, nu ştiu. Trebuie să mai consulte pe cineva vineri şi după aceea, dacă e, se duce la Viena să se opereze. Nu prea e bine dacă... nu ştiu, trebuie să consulte şi al doilea şi al treilea doctor. Acum nu mai intrăm în detalii că n-avem nicio treabă, trebuie să o lăsăm în pace că e supărată şi gata!"

Brigitte nu trece pentru prima dată prin probleme mari, dar un astfel de hop poate însemna și o cumpănă la nivelul psihicului. Tocmai de accea, afacerista are nevoie de împăcare cu sine, dar și cu cei din jur, motiv pentru care a anunțat pe Facebook că vrea să treacă peste această experiență înainte de a da mai multe detalii. 

Îndurerată, bruneta le-a cerut iertare mamei ei, fostului soț, fostei soții a lui Ilie Năstase și fiului ei. „În urma unor investigații cu câteva zile în urmă am aflat că în interiorul meu se dezvoltă două tumori și este necesară o intervenție de extirpare. Nu știu de ce Dumnezeu a îngăduit acest lucru, dar înainte de a merge mai departe vreau să cer iertare tuturor celor ce le-am greșit prin vorbă sau faptă și vreau să-i cer lui Dumnezeu răgaz pentru a îndrepta lucrurile. Vreau să-i cer scuze în primul rând mamei mele, pe care am necăjit-o de multe ori, fostului meu soț, Ovidiu, că nu i-am dat șansa mai des să fie alături de fetița noastră, fostei soții a soțului meu, că am acuzat-o de multe ori poate pe nedrept, fiului meu că nu am reușit să-i ofer toată dragostea de care are nevoie și totodată vreau să-i mulțumesc lui Ilie că mă susține necondiționat în această încercare”, a scris Brigitte Sfăt, pe contul ei de Facebook.

Mai multe