Reacţia lui Marcel Toader după ce s-a zvonit că divorţează de Maria Constantin

15 iunie 2016 10:53   Vedete românești
Ultima actualizare:

Interviul acordat recent de Maria Constantin în care blonda explică faptul că are o relaţie modernă cu soţul ei şi că nu ar deranja-o infidelitatea în cuplu a stârnit multe controverse. Comentariile blondinei au fost interpretate şi s-a vehiculat chiar şi ipoteza divorţului. Deranjat de aceste speculaţii, omul de afaceri a reacţionat pe contul lui de socializare.

Marcel Toader şi Maria Constantin formează încă un cuplu, în ciuda afirmaţiilor făcute de soţia omului de afaceri, potrivit cărora infidelitatea nu ar fi o problemă pentru ea. Cântăreaţa de muzică populară a acordat un interviu pentru Videoblogulmireselor.ro în care a vorbit despre cât de permisivă este ea în mariaj. Afirmaţiile curajoase i-au făcut pe mulţi să se întrebe dacă nu cumva cei doi se îndreaptă spre o iminentă separare. Reacţia omului de afaceri dezminte orice zvon al divorţului.

"Aflați că o să năşim, că ne iubim şi ne susţinem la fel de mult", a scris Marcel Toader pe Facebook. Contactat de Click, omul de afaceri a mărtuirisit că în septembrie, el şi Maria vor fi naşi de cununie la nunta fiului Andei Ghiţă, concurenta care a părăsit prima "Ferma Vedetelor", din Cipru. "Mario Ghiţă se căsătoreşte cu Loredana Samson. Sunt de patru ani împreună, se iubesc, sunt minunaţi, cu o educaţie aleasă, respectuoşi. Au amândoi spiritul de familie, moştenit de la părinţii lor. Sunt frumoşi, muncitori, serioşi în ceea ce fac. O familie frumoasă şi unită are Anda Ghiţă. Rar mai vezi aşa ceva. Ne-au intrat la suflet de când le-am păşit pragul. Între noi şi Anda a existat din primul moment o chimie aparte, am văzut în ea o femeie cu un caracter frumos, cu o demnitate şi cu un sentiment sincer de prietenie", ne-a spus Marcel Toader, care în septembrie va fi naş de cununie.

Ce a spus Maria Constantin despre relaţia cu soţul

Deși se declară împlinită alături de bărbatul ei cu care a și participat la Ferma Vedetelor, fiind singurul cuplu din competiție, Maria nu bagă mâna în foc că acesta i-ar fi 100% fidel. "E un soț foarte iubitor, foarte respectuos. Subliniez asta cu respectul, căci într-o căsătorie, sentimentele pot să mai dispară, dar dacă rămâne respectul, totul decurge perfect. Infidelitatea nu e o problemă la mine. Se întoarce tot acasă, asta e important. Poate să se ducă la cine vrea, din partea mea are liber, el știe lucrurile astea. Hoțul neprins e negustor cinstit. Și dacă se duce la altele, foarte bine. Are liber de la mine, dar nu se știe dacă găsește așa comoară ca mine", a povestit solista pentru videoblogulmireselor.ro. 

Mai multe