Reacția lui Mircea Badea după ce a luat bătaie: «Nu sunt fricos»

2 februarie 2019 18:27   Vedete românești
Ultima actualizare:

După ce a luat bătaie în ring, Mircea Badea a decis să apere prin intermediul rețelelor de socializare. Prezentatorul TV a ținut să explice cum a decurs meciul din perspectivă personală, și nu așa cum s-a vehiculat în presă, care, susține el, că a exagerat pe alocuri. Iată mesajul!

Mircea Badea a acceptat să intre din nou în ring cu luptătorul Teodor Tedi Constantin, cu care a mai avut un meci în noiembrie 2014, după ce sportivul l-a provocat pe prezentatorul TV, în urma câtorva divergențe iscate între cei doi, pe motiv că Badea ar fi jignit motocicliștii, implicit pe el. Gândindu-se ca în acest an să își ia revanșa, Mircea Badea și Teodor Tedi Constantin au organizat din nou un meci în ring, însă rezultatul nu a fost cu siguranță cel la care se aștepta prezentatorul de la Antena 3.

Reacția lui Mircea Badea după ce a fost făcut knock-out 

Mircea Badea a fost făcut knock-out de către luptătorul profesionist în doar câteva secunde, după ce acesta i-a aplicat două lovituri, care pentru prezentator au fost mai mult decât suficiente pentru a-l doborâ fără drept de apel. La început, Badea a reușit să evite o lovitură de picior de-a sportivului, însă cele ce au urmat au fost decisive.Prezentatorul TV a căzut la podea și a avut nevoie de îngrijire medicală. Cum filmările înregistrate la meci au ajuns rapid pe internet și, implicit și în presă, Mircea Badea a reacționat imediat în mediul online, după ce s-a scris că a fost „leșinat minute bune” în urma loviturii. De asemenea, prezentatorul a avut câteva comentarii acide și la adresa rivalului său. 

„Să spui despre ăsta că e «motociclist», când vezi cu ce se ocupă și ce carte de vizită are, e ca și cum ai spune că un fotbalist la Steaua este automobilist pentru că șofează un BMW. Un lucru e sigur: nu sunt fricos. N-am fost și nu voi fi niciodată. Altfel, totul ok. Ne vedem mâine la emisiune.

P.S: Să spui cum „am fost leșinat minute bune” este știre falsă: nu te lasă doctorul să te ridici până nu îți face teste. N-am făcut deloc caz de meciul ăsta înainte, n-o să fac nici după”, a fost mesajul lui Mircea Badea, publicat pe rețelele de socializare. 

Teodor Tedi Constantin este campion la K1 și s-a mai luptat cu Mircea Badea și în noiembrie 2014, după ce sportivul l-a provocat pe prezentatorul TV pe motiv că l-a jignit în numeroase rânduri. De asemenea, Tedi este multiplu campion național de Muay Thai și participant la campionatul mondial de Muay Thai din Bangkok-Tailanda. Cei doi au organizat un meci în ring și în 2014, câștigat tot de Tedi Constantin. 

Mai multe