Reacția Mariei Constantin când «rivala» ei, Emilia Dorobanțu, a vrut să vorbească cu ea

6 septembrie 2017 15:05   Vedete românești
Ultima actualizare:

Emilia Dorobanțu a fost pusă în fața faptului împlinit: Marcel Toader a ieșit în presă și a declarat că Maria Constantin l-ar fi înșelat cu nimeni altul decât soțul cântăreței.

Din dorința de a-și apăra familia și căsnicia, artista a preferat să rămână discretă privind detaliile presupusei aventuri extraconjugale dintre Cătălin Tutilescu (soțul ei) și Maria. Totuși, nu a putut să se ferească de întrebările insistente ale lui Cove și ale Adelei Popescu, pe care cei doi prezentatori i le-au pus în emisiunea „Vorbește lumea”.

Adela a întrebat-o pe artistă, dacă în încercarea de a lupta pentru soțul ei și de a afla adevărul, a încercat să o contacteze pe Maria Constantin pentru a-i cere socoteală. „Din păcate, nu a vrut să vorbească cu mine”, a răspuns Emilia.

Mai mult decât atât, pentru că „rivala” ei a refuzat interacțiunea, Emilia i-a transmis un mesaj printr-o altă persoană. „Eu i-am transmis prin cineva să nu mă implice în acest scandal, atât am rugat-o, și în rest îi doresc și ei să își găsească drumul care să o liniștească”, a declarat artista.

Cât despre acuzațiile aduse de Marcel Toader, Emilia a încercat să-i găsească scuze pentru cele spuse fostului rugbyst, spunând că este posibil să se fi aflat într-o stare de gelozie exagerată atunci când a spus acele lucruri: „Mă gândesc că, dacă ei cumva se știau dinainte și Marcel avea întotdeauna bănuieli sau probabil era într-o stare de gelozie, mă gândesc că probabil din cauza asta, dar nu știu care sunt motivele.”

Pe de altă parte, Cătălin Tutilescu și Marcel Toader ar fi avut, totuși, o discuție privată: „Din câte știu, da, au discutat, nu știu ce și-au spus, bineînțeles că ne-am dorit să nu fim implicați.”

Mai multe