Reacția Mariei Păuna după despărțirea de Adrian Cristea: „Este groaznic! Crunt!”

15 iunie 2017 8:06   Vedete românești
Ultima actualizare:

Adrian Cristea (34 de ani) și Maria Păuna (44 de ani) s-au despărțit, iar cea supranumită „Regina Sprâncenelor” a scris un mesaj tulburător pe Facebook.

Dispărut din lumea fotbalului după ce a fost dat afară de la Concordia Chiajna, fotbalistul Adrian Cristea își găsise un refugiu în brațele Mariei Păuna, o femeie cu zece ani mai mare decât el. Relația dintre cei doi nu a durat decât câteva luni, cu toate că Prințul s-a grăbit să-i facă inclusiv cunoștință Mariei cu Rania (7 ani), fiica sa din relația cu Denisa Nechifor. 

"Cu iubitul trebuia să mă mărit, să-mi fac naş, nu am iubit. Nu şi nici nu a fost nimic atât de intens, atât de... nu ştiu cum să mă exprim. Din păcate eu sunt toată ziua în studio. Munca este pentru mine non-stop. Dacă reuşeşti să îţi faci timp, o relaţie asta presupune. Perioada asta pentru mine este groaznică, cruntă. (...) Asta este important pentru mine, admiterea fiului meu. M-a rugat apoi să fiu atentă la el, să fiu concentrată pe el şi şcoala" a spus Maria Păuna într-o emisune TV. Maria Păuna este unul dintre cei mai cunoscuţi make-up artişti, multe vedete internaţionale (Sting, Alanis Morisette) trecând pragul salonului “Studio de sprâncene”. Şi-a deschis primul salon în anul 2009, iar de atunci afacerea a crescut în fiecare an. În medie, pe zi, câştigă cel puţin 800 de euro, doar din aranjarea sprâncenelor. 

Mai multe