Reacţia Oanei Zăvoranu la un an de la moartea mamei : "Ce uşurare!"

18 aprilie 2016 8:24   Vedete românești
Ultima actualizare:

Morţii cu morţii, viii cu viii! Asta lasă să se înţeleagă Oana Zăvoranu la un an de la decesul mamei sale. Marioara Zăvoranu s-a stins primăvara trecută pe un pat de spital. Femeia de afaceri avea probleme renele, cardiace şi hepatice.

Oana Zăvoranu pare că a uitat complet de Marioara Zăvoranu. Bruneta nu i-a făcut parasatas, aşa cum se obişnuieşte sau cel puţin nu a dorit să facă public acest lucru. În schimb, când i s-a reamintit pe reţeaua de socializare că mama ei a murit în urmă cu un an, actriţa a avut o reacţie care a stârnit multe semne de întrebare. "Ce uşurare! Şi dacă vorbeşti cumva ceva care să mă ofenseze, te blochez...nu avem glumiţe în program...ia uite ce probleme ai tu la opt dimineaţa", i-a răspuns acid Oanei Zăvoranu persoanei care a îndrăznit să-i pomenească de Marioara.   

Marioara Zăvoranu a murit la spital 

Marioara Zăvoranu a murit la 17 aprilie 2015. Femeia se afla pe patul de suferinţă de la începutul anului, fiind internată la secţia Terapie Intensivă a Instituitului Fundeni. Mama Oanei Zăvoranu avea o suferinţă renală mai veche, pentru care făcea periodic dializă. Cât a stat în spital, Marioara a slăbit 50 de kilograme, însă medicii au sperat că starea ei se va stabiliza pentru a o supune unui transplant de rinichi. Femeia de afaceri avea 67 de ani. 

Mai multe