Reacţia Paulei Chirilă după ce Catanga a criticat-o că a cântat fals

15 februarie 2016 21:26   Vedete românești
Ultima actualizare:

Paula Chirilă a reuşit să stârnească furia Corneliei Catanga, după ce a imitat-o, sâmbătă (13 februarie), la celebrul concurs “Te cunosc de undeva!” de la Antena 1. Solista nu a avut cuvinte de laudă la adresa Paulei, pe care a criticat-o în fel şi chip.

Regina muzicii lăutăreşti s-a arătat nemulţumită de prestaţia Paulei Chirilă, la prima ediţie a celui de-al nouălea sezon al emisiunii “Te cunosc de undeva!”. Actriţa  a fost machiată şi aranjată precum celebra artistă. Şi-a pus o pernă în zona abdomenului, pentru a părea mai grasă, şi a interpretat piesa ”Seara asta vreau să beau”. La final, Paula a fost desemnată câştigătoare.

Cornelia Catanga nu a fost deloc impresionată: ”Paula ştie să şi cânte? Nu am auzit de ea în domeniul muzical, cât despre modul în care a cântat nu sunt deloc mişcată. Paula nu şi-a meritat premiul, a cântat fals, cum să semene cu mine? Nu cred că a fost cea mai bună dintre toţi concurenţii. Nu am înţeles de ce i-au băgat perna aia sub rochie, că eu nu am burtă. Iar gluma aceea cu Mexicanul şi datul cu scaunul în cap a fost de prost gust”,  a declarat Cornelia Catanga pentru Click! 

La nici o zi după declaraţiile Corneliei Catanga, Paula Chirilă i-a răspuns acesteia printr-un mesaj publicat pe contul personal de Facebook.

''I-auzi! De aia m-a sunat ieri Catanga şi m-a felicitat? Ce să zic, asta spune multe despre caracterul unei persoane'', a fost mesajul blondinei.

Mai multe