Reacția sfâșietoare a lui Dinu Maxer la aflarea veștii că fetița lui Mihai Onilă a murit

24 noiembrie 2016 22:09   Vedete românești
Ultima actualizare:

Mihai Onilă (45 de ani), fost component al trupei AXXA, trece prin cele mai grele momente din viață. Ioana Emily Hope, fetița lui de doar 10 ani, pe care și-a dorit-o din toată inima, a murit în noaptea de miercuri spre joi, 24 noiembrie. Micuța firavă s-a luptat cu o boală în fața căreia nu a avut nicio șansă.

Deși Mihai Onilă s-a mutat în urmă cu ceva timp în Belgia, Dinu Maxer, fostul lui coleg de trupă, nu l-a uitat. Mai mult, a și cunoscut-o pe fetița de care Mihai era atât de mândru. A fost într-adevăr șocat și întristat peste măsură de vestea care a căzut ca un trăsnet.

Cântărețul a stat de vorbă cu Click! și a spus câteva cuvinte, pe care cu greu le-a putut pune în două-trei fraze: "”Tot îmi e greu să cred și mor aici că nu pot lua legătura cu el în Belgia. Cât și-a dorit acest copil și cât de mult a iubit-o pe frumoasa lui! Pe care și noi am cunoscut-o. Era un copil plin de viață”.

Tragica veste a fost făcută publică pe pagina de Facebook a fratelui artistului, Gabi. Micuța Hope (Speranță în limba engleză n.r.) a fost lovită de o afecțiune care nu și-a găsit sub niciun chip tratamentul.

“Ieri, la ora 3.00, ne-a părăsit un înger în vârstă de 10 ani. Numele ei era Ioana Emily Hope, mepoțica mea, fiica fratelui meu Mihai. A avut o tumoare pe creier netratabilă… Pentru cine are legătură cu el, îl cunoaște personal sau nu, acum are cea mai mare nevoie de oameni care ar putea să facă o mică diferență. Drum bun, sufletul meu de îngeraș”, a fost mesajul scris de Gabi Onilă pe rețeaua socială.

Mai multe