Reacţia spitalului unde Andreea Bălan a făcut stop cardio-respirator în timpul cezarienei

5 martie 2019 11:48   Vedete românești
Ultima actualizare:

Andreea Bălan a născut prin cezariană o fetiță perfect sănătoasă luni, 4 martie, la Spitalul Sanador din Capitală. În timpul operației au apărut însă niște complicații, iar solista a suderit un stop cardio-respirator. Reprezentanții spitalului au declarat, marți, că fost vorba despre un incident obstetrical major, care a fost bine gestionat de echipa medicală, operația fiind considerată ”un succes medical”.

După ce George Burcea, soţul Andreei Bălan (34 de ani) a anunţat că vedeta a făcut un stop cardio-respirator în timpul operație de cezariană, reprezentanții Sanador au făcut, marți dimineață, câteva declarații menite să clarifice situația.

Evoluția și starea de sănătate a artistei Andreea Bălan s-au îmbunătățit semnificativ în această noapte. Familia ei a putut să o viziteze și să stea de vorba cu ea. Starea ei de sănătate este în continuare monitorizată de echipa medicală care o îngrijește. Pacienta Andreea Bălan a suferit o intervenție chirurgicală cezariană, în timpul căreia a intervenit un incident obstetrical major, o complicație critică ce nu putea fi prevăzută la consultațiile sau prin investigațiile anterioare. Situația a fost gestionată cu succes de echipa medicală. Sunt foarte rare aceste incidente, una la 80.000 nașteri. Din câte știu eu, la Sanador nu au mai fost asemenea situații”, a explicat un reprezentant al spitalului.

Soțul Andreei Bălan a anunțat că artista a făcut stop cardiac

Andreea Bălan a ales să nască prin cezariană, la o clinică privată din Capitală, însă a suferit complicații. În timpul operației, artista a intrat în stop cardio-respirator. George Burcea, soțul cântăreței, a fost cel care a făcut anunțul pe pagina ei de Facebook: „În urma zvonurilor care au tot circulat, doresc să confirm că, într-adevăr, Andreea a suferit un stop cardio-respirator. În acest moment, ea este stabilă. Fetița noastră, Clara Maria, este sănătoasă și cântărește 3.2 kg. Mulțumim întregii echipe medicale pentru profesionalismul de care a dat dovadă. Vă mulțumim pentru mesaje și vă vom ține la curent cu starea de sănătate a Andreei”.

Citește și:

Andreea Bălan a născut cea de-a doua fetiță. Clara Maria este perfect sănătoasă

Mai multe