Reacție dură a fanilor față de Andreea Bănică, după finala ”Bravo, ai stil!”

30 iulie 2017 14:31   Vedete românești
Ultima actualizare:

Andreea Bănică pare să fi reușit imposibilul la Kanal D. Solista i-a luat locul Ilincăi Vandici la cârma emisiunii ”Bravo, ai stil!, iar rezultatul a fost peste așteptări. Fanii au lăudat-o la scenă deschisă după fiecare ediție, însă finala show-ului a adus și câteva critici dure.

Andreea Bănică a dus la bun sfârșit emisiunea ”Bravo, ai stil!” sâmbătă seară, după ce preluat din mers sarcina de a prezenta show-ul de la Ilinca Vandici, intrată în concediu de maternitate. Plină de energie, cu prezență de spirit și obișnuită cu camerele de luat vederi, Andreea a fost foarte apriciată de fanii emisiunii ajunse la cea de-a doua ediție.

După finala de sâmbătă însă, pe lângă zecile de mesaje de felicitare, solista a primit și o urare deloc plăcută. ”Sper ca sezonul viitor să nu mai prezinți tu emisiunea”, i-a transmis un fan furios. artista a les să ignore însă mesajele negative, concentrându-se asupra laudelor care au curs pe pagina ei de Facebook.

”Dragă Andreea, ai fost mult, mult mai plăcută decât precedenta prezentatoare! Dacă am compara prestația ta în această poziție cu prestația celor doua finaliste de la Bravo, ai stil, tu ai fi Marisa, tu ai tot pachetul ca sa ajungi dincolo de ecran, cum zice Silvia Oana Popescu! Esti caldă, calmă, blândă cu toate concurentele, zâmbetul tău le încurajează! Ești o personalitate seducătoare, dincolo de aspectul fizic! Un om bun și cald (varianta feminina a lui Maurice Munteanu) pe care ți-e drag să-l privesti, nu doar să-l asculți!”, i-a transmis vedetei unul dintre prietenii ei virtuali.

Mai multe