Reacţie sfâşietoare a cântăreţei Liliana Savu, după accidentul în care şi-a pierdut soţul

21 martie 2019 18:12   Vedete românești
Ultima actualizare:

Durere mare în familia solistei de muzică populară Liliana Savu! Soţul artistei, Liviu Badea, a murit pe loc în urma unui accident, iar femeia se află internată într-un spital din Ungaria. Pe pagina de Facebook a Lilianei Savu curg mesajele de condoleanţe, iar reacţia ei, publicată de familie, este sfâşietoare.

Cântăreață și profesoară de muzică în Timișoara, fostă directoare a Casei de Cultura din Buziaș, Liliana Savu Badea (66 de ani) trece prin momente cumplite după ce pe 20 martie un eveniment tragic a curmat viaţa soţului ei, Liviu Badea. Cei doi se întorceau din Germania, de la ziua de naştere a fiicei lor, Camelia.

Pe autostrada din Ungaria, familia Savu Badea a hotărât să facă un popas și a oprit pe banda de urgență. Soţii s-au dat jos din mașină, însă bărbatul cântăreței ar fi uitat să tragă frâna de mână, moment în care autoturismul a venit peste el și l-a trântit la pământ. Acesta s-a lovit puternic cu capul de asfalt și a decedat pe loc. Interpreta a fost și ea grav rănită și transportată de urgență la un spital din apropiere cu răni grave.

Azi, 21 martie, au apărut primele reacţii ale familiei, pe pagina de Facebook a artistei. “În clipele acestea grele care au venit peste noi, vrem să vă mulţumim tuturor pentru cuvintele, încurajările şi sprijinul pe care ni l-aţi oferit. Din cauza formalităţilor statului maghiar, repatrierea trupului se va face abia săptămâna viitoare. Revenim cu detalii în legătura cu înmormântarea”.

A mai apărut o ipoteză despre cauza morţii

Pentru că familia nu a explicat încă circumstanţele în care s-a petrecut accidental, a mai apărut o ipoteză legat de mortea bărbatului. Potrivit publicaţiei “Renaşterea Bănăţeană”, Liviu Badea ar fi oprit maşina pe dreapta, pentru că i s-a făcut rău, după care imediat a suferit un infarct.

Mai multe