Recunoaşte că a minţit! Oana Zăvoranu s-a împăcat cu medicul Marek Vâlcu

2 decembrie 2014 22:50   Vedete românești
Ultima actualizare:

Oana Zăvoranu s-a speriat rău că ar putea face pușcărie. Aflată la un pas să fie trimisă în judecată pentru șantaj, bruneta a făcut tot ce i-a stat în putință pentru a-l îmbuna pe medicul estetician Marek Vâlcu.

Și a reușit! Ea s-a împăcat cu medicul estetician, pe care l-a șantajat, în luna mai a acestui an, pretinzându-i suma de 10.000 de euro, pe motiv că i-ar fi greșit operațiile făcute. ”Oana Zăvoranu este cea care a făcut primul pas spre împăcarea cu dr. Marek, însă nu s-au întâlnit față în față, deoarece legea le interzice. S-a terminat acordul de mediere, urmând ca săptămâna viitoare să ne prezentăm în fața procurorului pentru a se încheia dosarul”, ne-a declarat Katia Cicală, avocata medicului Marek Vâlcu. Pentru a fi iertată de medic, Oana va fi nevoită să-i repare imaginea.

”Clientul meu i-a cerut să recunoască public că a mințit și că nu a spus adevărul privind operațiile pe care i le-a efectuat. Este și singura chestiune care-l afectează. Oana și-a luat angajamentul să repare greșeala făcută...”, a mai declarat avocata medicului.

Mai multe