Regele Junglei, scandal monstru în Centrul Vechi! Cătălin Moroșanu: ”Băi, te sparg ca pe farfurii!” VIDEO EXCLUSIV

10 mai 2015 17:59   Vedete românești
Ultima actualizare:

Scene desprinse parcă din junglă, sâmbătă seară, în Centrul Vechi al Capitalei. Personajul principal: nimeni altul decât „Regele” încoronat al Junglei, Cătălin Moroșanu! Luptătorul a făcut scandal monstru în fața unui pub!

Cătălin Moroșanu (30 de ani) s-a întors, se pare, cu apucături din “Jungla africană”! Luptătorul a fost invitat, sâmbătă seară, la un party grecesc, organizat la pub-ul Quarter Note, din Centrul Vechi. Venit fără nevastă în Capitală, Moroșanu a vrut să guste și el puțin din viața de noapte. A ascultat muzică grecească live, cântată la ureche, și nimic nu prevedea marele scandal ce a urmat.

La un moment dat, Regele Junglei a primit un mesaj care l-a făcut să turbeze pe loc! Cătălin Moroșanu a aflat că a ratat 35.000 de euro, pe care ar fi putut să-i câștige la meciul de K1, programat pe 29 mai, la  Dubai.

Confruntarea a fost însă anulată pe ultima sută de metri de rivalul său, marocanul Badr Hari. Cătălin s-a transformat pe loc într-un leu turbat și s-a pus pe spart farfurii în fața pub-ului, de nervi. ”Băi, te sparg ca pe farfurii!”, urla el de mama focului, în fața camerelor de luat vederi.

“Moroșanu l-a provocat, anul acesta, la Dubai pe Badr Hari la un meci. S-a semnat contractul pentru 29 mai, însă sâmbătă marocanul a spus că nu a avut timp să se pregătească. Cătălin lua 35.000 de euro, iar marocanul 150 000 de euro. Meciul s-a reprogramat pentru octombrie. În România, Moroșanu va lupta în primul meci pe 19 iunie la Constanța, apoi  pe 23 august, la București”, a declarat Eduard Irimia, promoterul Galelor Superkombat, pentru Click!

Cătălin Moroşanu a câştigat concursul "Sunt celebru, scoate-mă de aici"

Cătălin Moroşanu a câştigat în luna martie competiţia de la Pro TV "Sunt celebru, scoate-mă de aici". În finală, el s-a luptat cu Dorian Popa şi cu Ruby. Potrivit surselor Click!, "Moartea din Carpaţi" a primit 40.000 de euro pentru participarea la emisiunea filmată în Africa de Sud.

Scandal-monstru cu MOROŞANU în Centrul Vechi: a spart farfurii şi a ameninţat! Ce a provocat izbucnirea de furie a luptătorului ---> http://bit.ly/1cEmDVQ Posted by Click.ro on Sunday, May 10, 2015

Scandal-monstru cu MOROŞANU în Centrul Vechi: a spart farfurii şi a ameninţat! Ce a provocat izbucnirea de furie a luptătorului ---> http://bit.ly/1cEmDVQ

Posted by Click.ro on Sunday, May 10, 2015

Mai multe