Regele șlagărelor din Epoca de Aur, Eugen Rotaru, s-a stins din viață după o îndelungată suferință

7 decembrie 2018 19:05   Vedete românești
Ultima actualizare:

Regele șlagărelor din Epoca de Aur, Eugen Rotaru, ne-a părăsit astăzi, după o luptă îndelungată cu o boală necruțătoare. El a compus melodii pentru Mirabela Dauer, Corina Chiriac, Monica Anghel și Loredana Groza.

Textierul vedetelor, Eugen Rotaru, s-a stins din viață. Cunoscut și drept Jack Rotaru, el a fost unul dintre cei mai buni textieri de la noi în Epoca de Aur, scriind versuri pentru cel puțin 120 de șlagăre. Totodată, Eugen Rotaru a fost poet, scenarist și dramaturg. Omul care a scris versurile unor celebre melodii româneşti ne-a părăsit după o luptă grea cu o boală nemiloasă.

Eugen Rotaru a lăsat în urmă şlagăre precum: "Fericirea are chipul tău", interpretat de regretata Mihaela Runceanu, "Dau viaţa mea pentru o iubire", melodia Monicăi Anghel, ”De ce nu-mi spui că mă iubești”, piesă cântată de Mirabela Dauer, "Ce va fi cu iubirea mea", șlagărul Loredanei Groza, şi nemuritoarea "Ne cunoaştem din vedere", a Corinei Chiriac. Eugen Rotaru a fost bun prieten cu Stela Popescu şi Alexandru Arşinel. De-a lungul timpului, el le-a pus în scenă numeroase spectacole.

Mai multe