"Regina mea, prințesa mea, ce-a făcut ura din ea!" Transformarea Narcisei lui Guţă

1 noiembrie 2014 23:22   Vedete românești
Ultima actualizare:

Nicolae Guţă are zece copii cu şapte femei dar, dintre toate iubitele lui, Narcisa, mama fiului lor, Alberto (8 ani), e cea mai aprigă la mânie. A fost arestată săptămâna trecută, după ce a intrat cu forţa în casa rivalei ei, Beyoncé de România (22 de ani), făcând un tărăboi de pomină. “Derapajul” a costat-o, pe “regina” lui Guţă , patru zile de arest, “şedere” care i-a mai temperat parcă aerele de mahalagioacă trăită în puf.

Soţia lui Nicolae Guţă este o femeie aprigă la mânie. Iar când pune ochii pe cineva, să te ferească Dumnezeu! Dovadă că ea nu-şi poate ţine nervii în frâu stă şi comportamentul de săptămâna trecută, când a dat buzna în casa amantei lui Nicolae. După ce a făcut ravagii, considerând că astfel s-a răzbunat pe Beyoncé de România că i-a furat bărbatul, Narcisa a ajuns vineri la arest. 

A stat patru zile  la “răcoare” şi a ieşit de acolo marţi, foarte speriată de perspectiva de a petrece ani grei în spatele gratiilor. Dacă înainte de ispravă fotoreporterii Click! au surprins-o în mall, cu braţele pline de pungi de haine de lux, iată că începul săptămânii a prins-o în arest. Pe masă i s-a pus un meniu sărăcăcios, o adevărată tragedie pentru “regina” lui Guţă, obişnuită cu bunătăţi. A avut norocul să se întoarcă acasă, în superba  vilă din Dămăroaia, destul de repede, dar experienţa a traumatizat-o. 

Din diva care umbla cu nasul pe sus şi arunca cu vorbe de ocară, de parcă scotea pe gură acid sulfuric, Narcisa pare acum redusă la tăcere. Arată ca o umbră, a slăbit, se camuflează cu batic şi cu ochelari de soare. Nu-i mai arde să bată magazinele sau să se petreacă ore lungi la coafor. Marţi, ea a fost eliberată sub control judiciar şi va fi judecată în stare de libertate, pentru că judecătorii nu o consideră un pericol public.

 Are însă obligaţia să nu părăsească localitatea şi să dea cu subsemnatul la poliţie ori de câte ori este chemată. Miercuri, Narcisa a acuzat stări de leşin în sediul secţiei de Poliţiei 12, fiind transportată de urgenţă la Spital Victor Babeş, unde a fost trecută pe perfuzii. Emoţiile şi refuzul de a pune gura pe mâncarea din arest au adus-o pe scandalagioaică  pe patul de spital. 

Victima Beyoncé de România îşi retrage plângerea, dar pune condiţii dure

Beyoncé a rămas cu o cicatrice adâncă pe faţă în urma altercaţiei cu rivala ei, dar şi cu frica-n sân. Deşi Nicolae Guţă, interpretul piesei ”Regina mea, prinţesa mea, ce-a făcut ura din ea”, a insistat ca iubita lui să-şi retragă plângerea, aceasta nici că a vrut să audă iniţial: “Eu îmi fac dreptate pe legea mea. Asta merită, mă gândesc şi la copilul ei, dar mă gândesc şi la copilul meu, Anais (n.red – în vârstă de două luni).

Totuşi, marţi, victima a avansat ideea că o iartă pe agresoare, cu o condiţie: “Dacă Guţă îmi dă fata şi renunţă la custodie, renunţ şi eu, şi mama, la plângere. Vreau să plec din ţară cu micuţa”, a declarat Mădălina.

Astă-vară, Narcisa i-a pus soţului cămăşile pe foc

Soţia lui Nicolae Guţă acţionează mereu la nervi, fără să se gândească la consecinţe. Dacă vizita în casa amantei soţului ei s-a lăsat cu geamuri sparte şi cu bătaie, în CV ul scandalos al Narcisei mai figurează o boroboaţă. Astă-vară, Narcisa a chemat un post tv să filmeze momentul în care îi arde hainele solistului. Ca să nu mai amintim că, din dorinţa de a-şi aduce bărbatul înapoi acasă, ea a ameninţat că-şi pune capăt zilelor. 

Mai multe