«Regina operaţiilor estetice» a schimbat prefixul. Loredana Chivu a împlinit 30 de ani

3 ianuarie 2020 18:42   Vedete românești
Ultima actualizare:

Loredana Chivu a împlinit 30 de ani şi, deşi Mama Natură a fost darnică în ceea ce o priveşte, ea tot nu s-a văzut perfectă. Prin urmare, a devenit o abonată permanentă a cabinetului medicului estetician.

Loredana nu a ascuns niciodată că are operaţii estetice, ba chiar a vorbit cu relaxare despre fiecare: “Am o rinoplastie, pentru că am fost obligată, am fost lovită când eram mică. Am umblat şi la forma nasului. Am la sâni câteva operaţii pentru că am avut o problemă. În rest, am injectări. Cinci operaţii, patru la sâni, una la nas”, a mărturisit Loredana Chivu în cadrul emisiunii “Răi, da’ buni!” (Antena Stars).

De asemenea, Lori şi-a mărit şi fesele, cu grăsime proprie, şi şi-a ajustat buzele. Toate aceste intervenţii nu au fost în zadar, căci blondina a prins o grămadă de contracte: a fost asistentă tv, dansează la petreceri, apare în videoclipurile maneliştilor şi are contracte de publicitate la articole vestimentare. Loredana Chivu se declară o familistă convinsă, însă momentan nu are un iubit.

Mai multe