"Regina telenovelelor" regretă dispariţia Stelei Popescu!

27 noiembrie 2017 14:28   Vedete românești
Ultima actualizare:

Moartea Stelei Popescu a uimit şi i-a întristat nu numai pe români. Actriţa mexicană, Laura Zapata, "regina telenovelelor", se pregăteşte de o nouă vizită în ţara noastră şia aflat cu stupoare vestea şocantă. Vedeta ar fi vrut să o cunoască pe regretata Stela Popescu despre care a auzit doar cuvinte de laudă.

Laura Zapata va reveni în curând în România şi faptul că multă lume îi spusese că cele două se aseamănă foarte mult, a făcut-o să-şi dorească să o întâlnească. Din păcate planurile vedetei internaţionale nu mai coincid cu realitatea. Joi (23 noiembrie) a fost o zi tristă pentru lumea teatrului românesc după ce celebra actriţă a fost găsită decedată de mai bine de 12 ore în locuinţa sa. Vestea nu i-a întristat doar pe apropiaţii ei, ci şi pe toţi cei care au îndrăgit-o, văzând-o doar la televizor.

"Regret enorm că a murit Stela Popescu! Mulţi mi-au spus că semănăm, Radhu a primit un like de la Stela Popescu Oficial pe Instagram la o fotografie cu mine şi el, mi-a arătat-o în imagini şi filmuleţe, trebuia să o cunosc în curând... Am cunoscut-o pe Irina Loghin şi voiam să o întâlnesc şi pe Stela Popescu, un artist complet şi adevărat! Este o mare pierdere pentru România şi am fost şi mai tristă să o văd pe Teo plângând!", a spus actriţa mexicană.

La aflarea veştii, Teo Trandafir a izbucnit în lacrimi, în direct, la emisiunea pe care o prezintă la Kanal d.  

Mai multe