Regina Youtube-ului a filmat cu revelaţia de la „Românii au talent”

8 decembrie 2015 16:59   Vedete românești
Ultima actualizare:

A dat lovitura cu piesa „Poza la minut” şi apoi a avut nenumărate colaborări cu solişti importanţi din muzica românească. Acum Mellina revine cu un cântec nou intitlulat „Vinovat”, la care a filmat un videoclip cu unul dintre finaliştii de la „Românii au talent”.

Mellina colaborează cu băieţii din trupa Two pentru “Vinovat”, iar rezultatul este excelent. Piesa a fost compusă de Mihai Gruia şi Dorian Oswin în studioul Mango Music.

“«Vinovat» e o piesă sensibilă, o nouă abordare pentru stilul TWO. Am considerat că Mellina, artista care cu un an in urma faceă furori împreună cu Vescan cu piesa «Poza de album», e cea mai potrivită alegere pentru a cânta refrenul piesei”, a declarat Mihai Gruia.

„Mă bucur că am avut ocazia să intrepretez o piesă cu atâta emoţie în ea. E o poveste în care oricine se poate regăsi”, a declarat pentru Click! Mellina, supranumită Regina Youtube-ului, datorită numarului mare de vizualizari pentru hit-ul „Poza de album”.

În videoclip, personajul principal este Bogdan Bolohan, dansatorul care a făcut senzaţie în sezonul trecut de la „Românii au talent”.

Videoclipul a fost regizat de Dongo Ionuţ si a fost filmat în 3 zone din Bucureşti.

Cine e Mellina?

In copilărie, Mădălina Dumitru alias Mellina se juca cu chitara tatălui şi acum a ajuns să-şi compună singură piesele, dar creează melodii şi pentru alți artişti din ţară sau străinătate. A terminat Şcoala Populară de Arte, secţia Canto Muzică Uşoară, şi a participat la numeroase festivaluri şi concursuri muzicale. Adevăratul contact serios cu muzica s-a produs în 2011, odată cu lansarea pieselor „My Life” şi „Can’t Hide”, în colaborare cu băieţii de la That’s Right şi Bogdan Ioan.

Mellina e şi printre puţinele producătoare/compozitoare din România. Artista a compus piese pentru artişti precum Robin DeVille  – „Just The Way I Am” (feat. Ivan Garcia), Zelish – „I Won’t Give Up” și „Forever You & Me” şi Anca – „1.000 de motive”. De asemenea, a compus şi coprodus piesa „We Are One”, interpretată de Leticia, care a intrat în semifinale la Eurovison România 2013.

Mai multe