Regizorul Alex Ceaușu, blocat într-un hotel din Florida în timpul uraganului Irma. "Am avut şocul să..."

11 septembrie 2017 11:28   Vedete românești
Ultima actualizare:

Românii aflați în Florida au trecut prin clipe de groază în timpului uraganului de categoria a patra, Irma. Unul dintre românii care a fost surpins de furia dezlănuțuită a urganului a fost chiar regizorul Alex Ceaușu.

Populația a fost alarmată și a luat măsuri pentru a trece cu bine peste furtuna care a ajuns în Florida, cu o viteză a vântului de peste 160 de km/ oră. Supermarketurile au fost golite, iar turiștii izolați s-au înghesuit să își facă provizii de apă și de alimente.

 Potrivit Antena 3, regizorul Alex Ceaușu este blocat într-un hotel aflat pe malul Atlanticului și povestește momentele grele prin care trece: ”Acum trei zile, am avut șocul să cumpăr o apă, neștiind ce se întâmplă. Am fost surprins când mi s-a cerut patru dolari pe ea, având în vedere că o apă, în mod normal este doar un dolar. Acum două zile ajunsese chiar la șase dolari.”

Uraganul Irma a fost catalogat ca fiind una dintre cele mai violente furtuni care a lovit Atlanticul în ultimul secol și a făcut ravagii în Insulele Caraibe, provocând moartea a 25 de persoane. Potrivit statisticilor ONU, peste 37 de milioane de persoane au fost afectate de urgan și aproximativ 170.000 de gospodării au rămas fără energie electrică. 

Mai multe