Relația dintre Ana Bene, câștigătoarea emisiunii Burlacul, și Andi Constantin nu a mers. Cei doi s-au despărțit deja

2 iulie 2021 16:40   Vedete românești
Ultima actualizare:

În finala sezonului 6 “Burlacul”, Andi Constantin a ales-o pe Ana Bene. Deși nu i-a oferit inelul și nici cererea în căsătorie nu a venit, acesta i-a mărturisit că vrea să încerce o relație cu ea. Lucrurile nu au mers, iar la scurt timp, Andi și Ana s-au despărțit.

“Acest inel nu cred că își are încă rostul și cred că tu mă înțelegi. Dacă aș da acum acest inel, aș face-o doar pentru show. Nu vreau să fac ceva de care nu sunt sigur. Căsatoria este un lucru care se face o singură dată, este un lucru sfânt pentru mine”, i-a spus Andi Anei în finala show-ului. Aceasta a mărturisit că-i înțelege decizia.

Deși au încercat să facă lucrurile să meargă, ba Andi a și vizitat-o la Cluj pe Ana și a fost cu ea la schi, nu s-a înfiripat o dragoste între ei, alegând să rămână buni prieteni.

Ana e o femeie puternică și o persoană foarte dragă mie, o persoană de încredere, un om pe care îl admir. Relația noastră este acum una de prietenie, bazată pe sentimente sincere. Avem și vom avea întotdeauna o conexiune reală pe care o voi prețui foarte mult. Consider că suntem două persoane mature și întelegem că, deși ne asemănăm din foarte multe puncte de vedere, acest lucru nu garantează succesul într-o relație”, a spus Andi Constantin pentru a1.ro.

Cum i s-a părut Anei Bene experiența Burlacul

“A fost o experiență interesantă, cu momente grele, dar și frumoase din care am învățat ce am avut de învățat, mi-am depășit anumite frici, lucruri care m-au făcut să mă îndrept spre cea mai bună versiune a mea. A fost o continuă provocare, însă, m-am bucurat de această experiență și am luat cu mine doar ce mi s-a potrivit și a fost de bun augur. Cred că orice schimbare pleacă de la noi în funcție de cum alegem. Sunt același om, cu o experiență în plus, un om care și-a făcut anumite update-uri din anumite puncte de vedere în urma acestui show. Aș putea spune că am devenit o persoană recognoscibilă, publică, lucru pe care l-am acceptat în ultima perioadă, deși până la această experiență tendința mea era de conservare și de a sta mereu în umbră și nu în centrul atenției celor din jur”, a povestit Ana Bene celor de la Antena 1.

Mai multe