Remus Boroiu, accidentat, a fost eliminat de la Ferma. A pierdut duelul cu Kamara!

28 martie 2019 23:37   Vedete românești
Ultima actualizare:

Spiritele s-au încins din nou la Ferma, care după ediția de joi seara, rămâne din ce în ce mai goală! Emisiunea s-a încheiat cu duelul dintre Kamara și Remus Boroiu, care a concurat deși avea în continuare piciorul în ghips. Decizia cântărețului i-a nemulțumit pe câțiva dintre colegii săi, care l-au acuzat că a ales „veriga slabă” pentru a câștiga.

Ziua de joi, 28 martie, a adus o nouă eliminare la Ferma 2019. După ce Kamara a fost propus la duel de către ceilalți concurenți, acesta „a schimbat foaia” și a luat o decizie cu totul neașteptată, pe care promitea că nu o va face în urmă cu puțină vreme. Kamara a trebuit să își aleagă rivalul pentru duel, acesta propunându-l pe Remus Boroiu, care s-a accidentat la picior recent și a fost nevoit să poarte ghips și să fie scutit pentru o perioadă de treburile grele din fermă.

Deși în cadrul episoadelor anterioare ale show-ului susținea că ține la onoare și că nu ar putea niciodată să aleagă la duel o persoană care are o dizabilitate, din cauza vulnerabilității, iată că după ce a fost pus în fața faptului împlinit, Kamara a decis să-și calculeze mai bine strategia. Acesta și-a arătat dorința de a rămâne neapărat în continuare în Fermă, având în vedere că și-a ales un oponent accidentat și a sperat ca șansele sale de câștig să fie, astfel, mai mari.

Decizia i-a nemulțumit pe câțiva colegi de-ai lui, care au criticat atitudinea artistului, asta după ce Kamara a avut un comportament răzbunător în cadrul show-ului TV, când a decis să nu-i invite pe Silviu Țolu, Ioana Filimon și Brigitte la petrecerea surpriză organizată cu ocazia zilei lui de naștere.

Kamara și-a asumat decizia și a motivat-o prin dorința de a rămâne în continuare în competiție pentru fiul lui, Leon, căruia dorește să îi aducă acasă marele premiu. Încă de când a intrat în competiție, Kamara a anunțat că va lupta pentru băiețelul lui, care se confruntă cu câteva probleme de sănătate. „Mi-am încălcat principiul pentru fiul meu”, a spus acesta, adăugând că îl respectă pe Remus, însă s-a gândit la șansele lui de a câștiga duelul.

Remus și-a ales proba de forță și a întâmpinat probleme la duel, având în vedere că genunchiul accidentat i-a jucat feste. În cadrul primei probe, acesta a căzut și s-a lovit și la celălalt picior. Din cauza acestor probleme fizice, Kamara a reușit să îl învingă.

Mai multe