Remus Truică e din nou pe cai mari! Vânează o casă de 1,7 milioane de euro

4 octombrie 2017 19:32   Vedete românești
Ultima actualizare:

Afaceristul are o logodnică superbă, care în ianuarie i-a dăruit un fiu. Şi-a tras o maşină ultimul răcnet şi e în curs să-şi achiziţioneze un apartament în zona de lux a Capitalei, care costă aproape 2 milioane de euro.

Nu-i chiar aşa de rău să fii sub control judiciar, aşa cum e miliardarul Remus Truică (47 de ani), afacerist, fost şef de cabinet al lui Adrian Năstase şi fost amant al celebrei Patricia Kaas! Judecat în dosarul Ferma Băneasa pentru constituire a unui grup infracţional organizat, trafic de influenţă, spălare de bani, dare de mită şi complicitate la abuz în serviciu, lui Truică i-a mers totul strună, anul ăsta. În ianuarie a devenit tată pentru a treia oară, după ce logodnica lui a născut un băieţel, Ioan Vlad. La patru luni distanţă, Truică şi Diana au organizat, la Snagov, o petrecere elegantă pentru botezul fiului lor.

De curând, cei doi au fost surprinşi de fotoreporterii Click! în timp ce vizitau şantierul unui bloc de apartamente dintr-o zonă de lux a Capitalei, mai exact, din Piaţa Charles de Gaulle. Au venit la întâlnirea cu agentul de vânzări într-un Mercedes Brabus 730, care costă 348.000 de euro, preţ de bază. O super-maşină, unică în Bucureşti! După ce şi-au pus vestele şi căştile de protecţie, cei trei au intrat în şantier pentru a vedea apartamentele scoase la vânzare. Preţul unui apartament? Ţineţi-vă bine! 1.695.000 de euro fără TVA. Probabil unul dintre cele mai scumpe din România. Aceasta va fi, se pare, locuinţa din oraş a familiei, ţinând cont că Truică are, pe malul lacului Snagov, un domeniu de 15 hectare în mijlocul căruia se află un ditamai conacul.

Mai multe